‘Onvergelijkbaar goed’
Dagblad van het Noorden

Ellen ten Damme

Barock
Duur: 2 uur zonder pauze
Mary Dresselhuys zaal

Wie het zich in de 17e en 18e eeuw kon permitteren, vierde de theatrale uitbundigheid. Ellen ten Damme droomt weg in deze frivole vergankelijkheid en houdt hof in Barock: de opvolger van haar succesvolle shows Paris-Berlin en Casablanca. Een voorstelling die verder terug in de tijd gaat dan ooit, maar toch helemaal van nu is. Waar alle onfatsoenlijke uitspattingen net zo opzwepend zijn als de schaduwzijdes meeslepend. Waar je een meertalig gemaskerd bal vol verrassende en herkenbare songs beleeft. Nederlands meest veelzijdige zangeres nodigt je samen met haar 6-koppige band uit om toe te treden tot haar hofhouding. Neem jij de uitnodiging aan?

Audiodescriptie vrijdag 9 juni

Wij willen dat iedereen zich thuis voelt in DeLaMar. Daarom is er op vrijdag 9 juni om 20.30 uur een uitvoering van Ellen ten Damme die ook geschikt is voor mensen met een visuele beperking. Meer informatie

Speeldata en tickets
Met meer dan 16 personen? Reserveer hier
Rolstoelplaats boeken? Neem contact op
 
Prijzen
Gouden rang € 45,00
1e rang € 40,00
2e rang € 37,00
3e rang € 22,50

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar. Voorwaarden publieksreacties
Dit vinden onze bezoekers van deze voorstelling. Voorwaarden publieksreacties
  Muzikanten

  Ellen ten Damme & the Magpie Orchestra

  Creatives

  Fotografie: Danny Ellinger
  Producent: AT Next

  Nieuwe data

  Deze voorstelling is eerder afgelast en verplaatst naar 3 t/m 6 november 2022. Boekers met kaarten voor afgelaste voorstelling zijn hierover op 10 februari per mail geïnformeerd. Zij kregen als eerste de kans om kaarten voor de nieuwe speeldata te boeken. Lees meer

  Kaarten tickets
  Spieghel Foyer DeLaMar Theater3

  Borrel­arrangemen­ten

  Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de mooie foyers van DeLaMar heerlijk borrelen. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in één van onze foyers.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5
  accepteer marketingcookies
  om de video te kunnen bekijken.