Grease

Let’s go together!
Wim Sonneveld zaal

Om de 45ste verjaardag van Grease te vieren, komt er een nieuwe versie van deze feelgood musical op de planken! Grease vertelt het verhaal van de tieners Danny en Sandy, die na een wervelende zomerromance onverwachts worden herenigd als Sandy overstapt naar de school van Danny. Danny blijkt al snel niet de lieve jongen van tijdens de zomer te zijn, maar vooral stoer te willen overkomen op zijn vrienden. Een danswedstrijd moet de twee geliefden weer samen brengen, maar voor hoe lang? Een cast van 24 talenten en een live orkest staan klaar om van Grease een feest voor jong en oud te maken; vol humor, sprankelende choreografieën en natuurlijk alle bekende hits.

Audiodescriptie zondag 19 maart

Wij willen dat iedereen zich thuis voelt in DeLaMar. Daarom is er op zondag 19 maart om 14.00 uur een uitvoering van Grease die ook geschikt is voor mensen met een visuele beperking. Meer informatie

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen

Dinsdag, woensdag & donderdag

 Gouden rang  1e rang  2e rang  3e rang
 €64,50  €59,50  €44,50  €29,50


Vrijdag & zaterdagmiddag

 Gouden rang  1e rang  2e rang  3e rang
 €69,50  €64,50  €49,50  €29,50


Zaterdagavond & zondagmiddag

 Gouden rang  1e rang  2e rang  3e rang
 €74,50  €69,50  €54,50  €29,50

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar. Voorwaarden publieksreacties
Dit vinden onze bezoekers van deze voorstelling. Voorwaarden publieksreacties
  Creatives

  Tekst en muziek: Jim Jacobs & Warren Casey
  Producent: Senf Theater

  Kaarten kaarten
  Restaurant Grand Café DeLaMar

  Eten, drinken en arrange­menten

  Maak je theaterbezoek compleet met een uitgebreide lunch of een heerlijk diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze gastvrije medewerkers zorgen ervoor dat je op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in het Grand Café of één van onze foyers.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5