Muziektheaterstuk Marlene Fotografie Alek Bruessing DeLaMar
Dit wordt dé theaterhit van Berlijn

Berliner Morgenpost

Muziektheater

Marlene

Sven Ratzke e.a.

Berliner Morgenpost

De internationale theaterhit Marlene komt naar Nederland! Een wervelend muziektheaterstuk over legende Marlene Dietrich: filmgodin vol mysterie en glamour, die als chansonnière een tweede wereldcarrière beleefde en de laatste jaren van haar leven, volledig teruggetrokken in haar Parijse appartement, de isolatie verkoos. De voorstelling biedt inkijk in de waanzin, de showbizz en Marlenes herinneringen. Met als klapstuk: haar concert in 1960 in Berlijn. Niemand minder dan internationale ster Sven Ratzke, o.a. bekend van Rocky horror show, Hedwig and the angry inch en zijn geroemde one-man-shows, vertolkt Marlene. Als geen ander weet Ratzke te switchen tussen genders en het werk van iconen naar zijn hand te zetten. Doordrenkt met prachtige muziek en omlijst door teksten van topauteur Connie Palmen en kostuums van Ian Griffiths (art director Max Mara), geeft Marlene een kijkje in de ziel van een wereldberoemde legende.

Speeldata en tickets

Mei 2024

Vr 24 mei 20:30
v.a. € 19,50
Koop tickets
Za 25 mei 20:30
v.a. € 19,50
Koop tickets
Zo 26 mei 14:00
v.a. € 19,50
Koop tickets

Rolstoelplaats boeken? Neem contact op 
Met meer dan 16 personen? Reserveer hier

Meerdere speeldata
Bekijk
1e rang 2e rang 3e rang
€ 39,50 € 34,50 € 19,50

Per boeking worden er €5,00 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Cast

Sven Ratzke, Julia Herfst, Jetse de Jong e.a.

Creatives
Tekst

Pam Gems (Piaf), Connie Palmen

Regie

Guntbert Warns (Hedwig and the Angry Inch)

Kostuums

Ian Griffiths (art director Max Mara)

Producent

Sven Ratzke

Zaal Mary Dresselhuys zaal
Borrelarrangement

Borrelarrangementen

Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de mooie foyers van DeLaMar heerlijk borrelen. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in één van onze foyers.

Meer informatie
Accepteer marketingcookies

om de video te kunnen bekijken.