‘Perfect gevoel voor timing’
Algemeen Dagblad

Plien & Bianca

En nu dan?
Wim Sonneveld zaal

Plien & Bianca, een genre op zich, zijn al jaren niet meer weg te denken uit de top van de Nederlandse komedie. Hun vorige theaterprogramma Gaat het nog door? zorgde voor lovende recensies, een Poelifinario-nominatie en uitverkochte zalen. In En nu dan? staat er weer een onvergetelijke stoet typetjes klaar om je mee te nemen in een unieke mix van hartverscheurende humor en ontroerende hilariteit. Gefrustreerde kabouters, een enorme sprong in het diepe, giraffen die het theater bezoeken, ‘Changing the Guard’ en een kanon: het komt allemaal voorbij. Mix dat met turboverkledingen, sublieme timing en een majestueus decor, en je krijgt een avondje onvervalst lachen met Plien & Bianca!

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
Gouden rang € 40,50
1e rang € 35,50
2e rang € 31,50
3e rang € 19,50

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar. Voorwaarden publieksreacties
Dit vinden onze bezoekers van deze voorstelling. Voorwaarden publieksreacties
  Creatives

  Tekst: Roel Bloemen, Plien van Bennekom, Bianca Krijgsman, Patrick Stoof, Kees Prins
  Regie: Patrick Stoof en Kees Prins
  Choreografie: Daan Wijnands
  Scènefotografie: Annemieke van der Togt
  Producent: Bos Theaterproducties

  Kaarten kaarten
  Restaurant Grand Café DeLaMar

  Eten, drinken en arrange­menten

  Maak je theaterbezoek compleet met een uitgebreide lunch of een heerlijk diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze gastvrije medewerkers zorgen ervoor dat je op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in het Grand Café of één van onze foyers.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5