Plien & Bianca

En nu dan?
Duur: 2 uur zonder pauze
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

AFGELAST: Op instructie van de landelijke overheid om alle evenementen in verband met het coronavirus niet door te laten gaan, is deze voorstelling afgelast. Met boekers van deze voorstelling wordt contact opgenomen. Gezien de huidige omstandigheden kan dit langer duren dan dat je van ons gewend bent. Lees meer

Plien & Bianca, een genre op zich, zijn al jaren niet meer weg te denken uit de top van de Nederlandse komedie. Met hun meesterlijke typetjes, scherpe dialogen en sublieme timing blijven ze verrassen. En dan kan een reprise van hun zevende theaterprogramma niet uitblijven! In En nu dan? staat er weer een onvergetelijke stoet typetjes klaar om je mee te nemen in een unieke mix van hartverscheurende humor en ontroerende hilariteit. Een burenruzie tussen gefrustreerde kabouters, giraffen die het theater bezoeken en een hilarische vlammendans: het komt allemaal voorbij. Maak je klaar voor een avondje onvervalst lachen… straks kun je niet meer stoppen!

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 • mei 2020
  wo 06 mei 20.00 uur
  v.a. € 19,50
 • do 07 mei 20.00 uur
  v.a. € 35,00
 • vr 08 mei 20.30 uur
  v.a. € 35,00
 
Prijzen
1e rang € 38,00
2e rang € 35,00
3e rang € 19,50

Gouden rang
Boek voor €5,- extra kaarten op de gouden rang, dan zit je gegarandeerd op de beste plaatsen in de zaal.

Inclusief drankje
Tijdens de pauze of na afloop van deze voorstelling krijg je een drankje naar keuze in één van onze foyers.

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,85 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Creatives

  Tekst: Roel Bloemen, Plien van Bennekom, Bianca Krijgsman, Patrick Stoof, Kees Prins
  Regie: Patrick Stoof en Kees Prins
  Producent: Bos Theaterproducties

  Kaarten kaarten
  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Café-diner.jpg

  Eten en drinken in theatersfeer

  Maak je theaterbezoek compleet met een heerlijke lunch of diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze vlotte medewerkers zorgen ervoor dat je weer op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Hiernaast kun je in DeLaMar Theater natuurlijk ook terecht voor een pauzearrangement of een gezellige naborrel.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5