Plien & Bianca

En nu dan?
Duur: 1 uur 40 minuten zonder pauze
Zaal: Wim Sonneveld zaal DeLaMar Theater

Vanwege de onzekerheid rond de coronamaatregelen is deze voorstelling op de oorspronkelijke datum afgelast. We onderzoeken de mogelijkheden voor het inhalen van deze voorstelling. Boekers hebben via mail tegoedvouchers ontvangen. Bekijk onze update-pagina voor de laatste informatie.

Plien & Bianca, een genre op zich, zijn al jaren niet meer weg te denken uit de top van de Nederlandse komedie. Met hun meesterlijke typetjes, scherpe dialogen en sublieme timing blijven ze verrassen. En dan kan een reprise van hun zevende theaterprogramma niet uitblijven! In En nu dan? staat er weer een onvergetelijke stoet typetjes klaar om je mee te nemen in een unieke mix van hartverscheurende humor en ontroerende hilariteit. Een burenruzie tussen gefrustreerde kabouters, giraffen die het theater bezoeken en een hilarische vlammendans: het komt allemaal voorbij. Maak je klaar voor een avondje onvervalst lachen… straks kun je niet meer stoppen!

Speeldata en kaarten
 • dec 2020
  wo 02 dec 20.00 uur
  v.a. € 25,00
 • do 03 dec 20.00 uur
  v.a. € 25,00
 
Prijzen
1e rang € 38,00
2e rang € 25,00

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Creatives

  Tekst: Roel Bloemen, Plien van Bennekom, Bianca Krijgsman, Patrick Stoof, Kees Prins
  Regie: Patrick Stoof en Kees Prins
  Producent: Bos Theaterproducties

  Kaarten kaarten
  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Cafe-keuken3-LR.jpg

  Eten en drinken in theatersfeer

  Maak je theaterbezoek compleet met een heerlijke lunch of diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze vlotte medewerkers zorgen ervoor dat je weer op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Hiernaast kun je in DeLaMar Theater natuurlijk ook terecht voor een pauzearrangement of een gezellige naborrel.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5