‘Invoelbaar voor iedereen’
AD

Simone Kleinsma

Verder
Duur: 1 uur 30 min. zonder pauze
Wim Sonneveld zaal

Na eerdere succesvolle shows als Songs from the heart, Simone’s Songbook en Simone! gaat musicalster Simone Kleinsma terug het theater in met haar nieuwe voorstelling Verder. Hierin vertelt ze haar persoonlijke verhaal van de afgelopen jaren, waarin ze heeft moeten ontdekken hoe het is om alleen verder te gaan. Om een nieuw begin te maken zul je eerst moeten opruimen, je moet durven weggooien, zodat je iets kan overhouden wat het begin kan zijn van iets nieuws. Verder is een intieme avond vol verhalen, omlijst door zowel bestaande muziek als een gloednieuw repertoire wat speciaal voor Simone geschreven is.

Deze voorstelling zou op 26 & 27 januari in ons theater staan, maar is vanwege de coronamaatregelen verplaatst naar 1 t/m 3 december. Op 20 januari hebben wij onze boekers hier via de mail over geïnformeerd. Lees meer

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 36,50
2e rang € 29,50
3e rang € 19,50

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar. Voorwaarden publieksreacties
Dit vinden onze bezoekers van deze voorstelling. Voorwaarden publieksreacties
  Creatives

  Tekst: Frank Houtappels
  Regie: Ruut Weissman
  Fotografie: Roy Beusker
  Producent: Medialane Theater

  Kaarten kaarten
  Restaurant Grand Café DeLaMar

  Eten, drinken en arrange­menten

  Maak je theaterbezoek compleet met een uitgebreide lunch of een heerlijk diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze gastvrije medewerkers zorgen ervoor dat je op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in het Grand Café of één van onze foyers.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5