Concert

South African road trip

Good hope
Zaal: Mary Dresselhuys zaal
English description

Warm je deze winter op aan de vrolijke songs, kwetsbare nummers, harmonieuze samenzang en opzwepende dans in de nieuwe voorstelling Good hope van South African road trip. De groep, bestaande uit mannen van het Khayelitsha United Mambazo Choir, Xhosa zangeressen en Zuid-Afrikaans muzikanten, omlijst de muziek met oogstrelende kostuums en indrukwekkende mini-documentaires over hun leven in de Zuid-Afrikaanse townships. Stuk voor stuk persoonlijke verhalen over levens die zo anders zijn dan de onze, maar toch ook veel overeenkomsten vertonen. Maak je klaar voor een pure, hartverwarmende Zuid-Afrikaanse belevenis!

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 37,00
2e rang € 34,00
3e rang € 19,50

Inclusief drankje
Tijdens de pauze of na afloop van deze voorstelling krijg je een drankje naar keuze in één van onze foyers.

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,85 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Creatives

  Regie: Albert Klein Kranenburg
  Muzikaal supervisor: Jeroen Sleyfer
  Producent: Bos Theaterproducties

  Kaarten kaarten
  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Café-diner-2.jpg.jpg

  Eten en drinken met een vleugje theater

  Maak je theaterbezoek compleet met een heerlijke lunch of diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze vlotte medewerkers zorgen ervoor dat je weer op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Hiernaast kun je in DeLaMar Theater natuurlijk ook terecht voor een pauzearrangement of een gezellige naborrel.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5