Muziektheater South African Road Trip ROOTS! (C) Raymond Van Olphen (4)
Extra show!
An evening that feels like a physical manifestation of joy

The Reviews Hub

Muziektheater

South African Road Trip

Roots!

The Reviews Hub

Na een reeks succesvolle voorstellingen op het Londense West End komt South African Road Trip nu naar Nederland met Roots! In deze nieuwe show ga je mee op een unieke reis door Zuid-Afrika, om je te laten onderdompelen in de tradities van de rijke Xhosa cultuur. De veertien musici en dansers van South African Road Trip performen vol passie en energie en vertellen je indringende en persoonlijke verhalen. Over de plek waar ze opgroeiden, waar ze voor het eerst muziek hoorden en welke Zuid-Afrikaanse tradities voor hen van grote betekenis zijn geweest. Traditionele songs op authentieke instrumenten worden afgewisseld met bekende nummers van artiesten als Miriam Makeba, Tracey Chapman en Brenda Fassie. Bereid je voor op een authentieke Zuid-Afrikaanse belevenis met een prachtig videodecor, ritmische dansen en opzwepende live muziek!

Inleiding voorafgaand aan de voorstelling

Albert Klein Kranenburg is zowel regisseur als tourmanager en verzorgt de inleiding voorafgaand aan de voorstelling van 16.00 uur. Hij zal vertellen over de waarde die de traditionele Xhosa-cultuur in Zuid-Afrika heeft en hoe het is om vast te houden aan en je te verbinden met je roots in de huidige maatschappij. Daarbij geeft hij toelichting op de (makers van de) voorstelling. Ook is er de gelegenheid om vragen te stellen en in gesprek te gaan. De inleiding begint om 15.00 uur in de Dinerfoyer en is gratis toegankelijk op vertoon van een toegangskaartje voor de voorstelling. De inleiding is in het Nederlands. 

Speeldata en tickets

December 2023

Di 26 dec 16:00
v.a. € 19,50
2e kerstdag | Met inleiding
Laatste tickets
Di 26 dec 20:00
v.a. € 19,50
2e kerstdag
Koop tickets

Rolstoelplaats boeken? Neem contact op 
Met meer dan 16 personen? Reserveer hier

Meerdere speeldata
Bekijk
Gouden rang 1e rang 2e rang 3e rang
€41,50 €36,50 €29,50 €19,50

Per boeking worden er €5,00 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Cast

Veertien Zuid-Afrikaanse muzikanten, zangers en zangeressen waaronder het Khayelitsha United Mambazo Choir

Creatives
Regie

Albert Klein Kranenburg

Videobewerking

Catharina Scholten

Kostuumontwerp

Dorien de Jonge

Geluidsontwerp

Jouke Seisveld

Lichtontwerp

Bart van den Heuvel 

Producent

Bos Theaterproducties

Zaal Mary Dresselhuys zaal
Duur 1 uur 35 min. zonder pauze

Achter de schermen

Borrelarrangement (1)

Borrelarrangementen

Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de mooie foyers van DeLaMar heerlijk borrelen. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in één van onze foyers.

Meer informatie
Accepteer marketingcookies

om de video te kunnen bekijken.