Header South African Road Trip

South African Road Trip

Celebrating Life

Feestelijke uitbundigheid en intieme songs uit het westelijke deel van Zuid-Afrika. Tijdens de voorstelling South African road trip voelt het alsof je er echt bent: de Westkaap. Het Khayelitsha United Mambazo Choir (bekend van Amandla! Mandela) en de Xhosa-zangeressen Lungiswa Plaatjies en Nomapostile Nyiki nemen je mee naar dit meest westelijke deel van Zuid-Afrika. De rijkdom aan talen, hun culturen en (kerst)tradities in deze regio staan centraal tijdens deze voorstelling. Zij doen dit samen met de Afrikaanse rapper Jitsvinger – een van Zuid-Afrika’s grootste talenten van dit moment.

Geseënde Kersfees en 'n gelukkige nuwe jaar!

De cast wordt begeleid door multi-instrumentalist Dionys Breukers en een prachtig podiumbreed videodecor, waarop beelden vertoond worden van de Westkaap.

Bezoekers over South African road trip – celebrating life:

“Voor iedereen die houdt van Zuid-Afrika is dit de aanrader van de dag!! Een energieke voorstelling, soms ontroerend en helemaal Zuid-Afrika!”

“Wat een goede/fijne/mooie/leuke voorstelling is dat! Serieus een must-see!!”

 “Fantastisch, afwisselend gevoelig, heel indringend en gewoon blij”

Producent

Regie: Albert Klein Kranenburg
Kostuumontwerp: Dorien de Jonge
Lichtontwerp: Niels Kingsma
Video ontwerp: Catharina Scholten
Producent: Bos Theaterproducties

Rolverdeling

Khayelitsha United Mambazo Choir, Jitsvinger, Lungiswa Plaatjies, Nomapostile Nyiki, Dionys Breukers

Groepsarrangementen

Vanaf 10 personen is het mogelijk om een groepsarrangement te reserveren. Een bezoek aan een voorstelling in combinatie met een feestelijk arrangement is voor uw relaties een onvergetelijke ervaring. Het DeLaMar Theater biedt verschillende theaterarrangementen aan, zowel borrel- als dinerarrangementen.

Alle groepsarrangementen in het DeLaMar Theater worden verzorgd door Bookx. Klik hier om een reservering te maken voor een onvergetelijke avond uit voor u en uw gasten.