Eten &
drinken

Ons Grand Café is de perfecte plek om een theaterbezoek in te luiden of af te sluiten. Je kunt er natuurlijk heerlijk brunchen, dineren of borrelen. Vanwege de huidige omstandigheden is een reservering noodzakelijk.
Het Grand Café

De mogelijkheden

Of je nou kiest voor de warme uitstraling van ons sfeervolle Grand Café of voor het prachtige uitzicht vanuit onze ruime foyers, in ons hele theater kun je voortreffelijk eten en drinken.
Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Cafe-lunch2-LR-2.jpg.jpg

Brunch en diner

In het gezellige Grand Café kun je het hele jaar door genieten van een heerlijk diner, een brede selectie wijnen en verrassende (alcoholvrije) cocktails. Laat je verrassen door een seizoensmenu met keuze uit vis, vlees en vegetarische gerechten, met zorg samengesteld door onze chef-kok Peter de Vries. Daarnaast is dit restaurant op zondag geopend voor een brunch. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat dit op een veilige manier kan, waarbij de sfeer net zo gezellig blijft als anders. 

Spieghel Foyer DeLaMar Theater3

Foyers

Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de mooie foyers van DeLaMar Theater heerlijk borrelen. Geniet van ons uitgebreide barassortiment, terwijl je uitkijkt op de Amsterdamse gevels van de Marnixstraat. Of bewonder de prachtige fotocollectie in de verschillende foyers van DeLaMar Theater.

Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Cafe-cocktail2.jpg

Borrel­arrangement

Vanwege de geldende coronamaatregelen kunnen we momenteel helaas nog geen borrelarrangementen aanbieden. Houd onze site in de gaten om te zien wanneer dit wel weer mogelijk is. Heb je kaarten voor een voorstelling gereserveerd? Dan krijg je in de dagen voorafgaand aan de show een mail van ons met de mogelijkheden rondom jouw theaterbezoek. Als de maatregelen het toelaten, zullen we ook hier de borrelarrangementen aanbieden en kun je deze (op basis van beschikbaarheid) alsnog reserveren.

Inschrijven nieuwsbrief

Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
Onze bezoekers beoordelen ons met een
/5