Eten &
drinken

Ons Grand Café is de perfecte plek om een theaterbezoek in te luiden of af te sluiten. Je kunt er natuurlijk heerlijk lunchen, dineren en naborrelen, maar ook een pauzearrangement behoort tot de mogelijkheden.
Het Grand Café

De mogelijkheden

Of je nou kiest voor de warme uitstraling van ons sfeervolle Grand Café of voor het prachtige uitzicht vanuit onze ruime foyers, in ons hele theater kun je voortreffelijk eten en drinken.
Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Cafe-lunch2-LR-2.jpg.jpg

Lunch en diner

In het gezellige Grand Café kun je het hele jaar door genieten van een heerlijk diner, een brede selectie wijnen en verrassende (alcoholvrije) cocktails. Laat je verrassen door een gevarieerde kaart, met zorg samengesteld door onze chef-kok Peter de Vries. Daarnaast is dit restaurant op zaterdag en zondag geopend voor een uitgebreide lunch of kopje koffie met iets lekkers.

Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Cafe-cocktail2.jpg

Borrel­arrangement

Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een pauze- of naborrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in het Grand Café of één van onze foyers, zodat jij onbezorgd van je theateravond kunt genieten. Voor slechts €8,50 staan er in de pauze of na de voorstelling heerlijke hapjes en een drankje voor je klaar. Indien er bij de kaartprijs een drankje is inbegrepen, betaal je €5,00 voor een pauze- of naborrelarrangement.

Evenementenlocatie-Amsterdam-DeLaMar-Theater-John-Kraaijkamp-Foyer-Borrel.jpg

Foyers

Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de mooie foyers van DeLaMar Theater heerlijk borrelen. Geniet van ons uitgebreide barassortiment, terwijl je uitkijkt op de Amsterdamse gevels van de Marnixstraat. Of bewonder de prachtige fotocollectie in de verschillende foyers van DeLaMar Theater.

Inschrijven nieuwsbrief

Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
Onze bezoekers beoordelen ons met een
/5