Eten &
drinken

Ons Grand Café is de perfecte plek om je theaterbezoek compleet te maken. Je kunt er heerlijk lunchen, dineren of borrelen.
Het Grand Café

De mogelijkheden

Of je nou kiest voor de warme uitstraling van ons sfeervolle Grand Café of voor het prachtige uitzicht vanuit onze ruime foyers, in ons hele theater kun je voortreffelijk eten en drinken.
Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Cafe-lunch2-LR-2.jpg.jpg

Lunch en diner

In het gezellige Grand Café kun je het hele jaar door genieten van een heerlijk diner, een brede selectie wijnen en verrassende (alcoholvrije) cocktails. Laat je verrassen door een gevarieerd menu met keuze uit vis, vlees en vegetarische gerechten, met zorg samengesteld door onze chef-kok Peter de Vries. Daarnaast is dit restaurant bij matineevoorstellingen geopend voor een lunch of high tea.

Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Cafe-cocktail2.jpg

Borrel­arrangement

Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in het Grand Café of één van onze foyers, zodat jij onbezorgd van je theateravond kunt genieten. Voor slechts €5,50 staan er in de pauze of na de voorstelling heerlijke hapjes en het drankje dat al bij de voorstelling is inbegrepen (m.u.v. jeugdvoorstellingen) voor je klaar. 

Spieghel Foyer DeLaMar Theater3

Foyers

Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de mooie foyers van DeLaMar heerlijk borrelen. Geniet van ons uitgebreide barassortiment, terwijl je uitkijkt op de Amsterdamse gevels van de Marnixstraat. Of bewonder de prachtige fotocollectie in de verschillende foyers van DeLaMar.

Inschrijven nieuwsbrief

Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
Onze bezoekers beoordelen ons met een
/5