Het George & Eran zomerfestival

Exclusief voor het DeLaMar Theater-programma Klein publiek, groot gebaar organiseren George & Eran Producties twee weken lang een vrolijk, muzikaal en theatraal theaterfestival. Op verschillende plekken in het theater kun je genieten van de mooie voorstellingen van George & Eran en hun theatervrienden.

Zo wordt de Rode foyer omgetoverd tot een nachtclub, waarin je kunt genieten van de solovoorstelling Merals zomer van Meral Polat en het theaterconcert Zondagskind van het muzikale duo Nordgrond (Milan Sekeris en Myrthe Huber). In de Wim Sonneveld zaal is de veelgeprezen hitvoorstelling George & Eran worden racisten te zien, evenals 3 miljoen voetstappen naar Sicilië; een stuk dat Koos Terpstra en Nhung Dam speciaal voor dit festival hebben gemaakt.

De kaarten voor deze voorstellingen zijn los te boeken, per avond is het mogelijk om twee verschillende voorstellingen te bezoeken. Laat je verrassen, ontroeren en vermaken tijdens het unieke George & Eran zomerfestival!

 
 

Inschrijven nieuwsbrief

Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
Onze bezoekers beoordelen ons met een
/5