Café Américain

Een sfeervolle start van je theaterbezoek

Begin je theaterbezoek op een smaakvolle manier in Café Américain, een iconisch grand café met een prachtig uitzicht over het Leidseplein, op minder dan een minuut lopen van DeLaMar. Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden, deze zijn tot 5 dagen voor de voorstelling te reserveren. Log in bij je account om je bezoek aan de voorstelling compleet te maken. 

  • Geniet van een feestelijk High Tea menu vóór je bezoek aan DeLaMar. Café Américain rekent twee uur voor aanvang van de voorstelling op jouw komst, zodat je rustig van de High Tea kunt genieten.
  • 2 of 3 gangen lunch: Typisch Amsterdamse producten op een all day menu worden aangevuld met Nederlandse ingrediënten. Café Américain rekent twee uur voor aanvang van de voorstelling op jouw komst, zodat je rustig van de lunch kunt genieten.
  • 2 of 3 gangen diner: Typisch Amsterdamse producten op een all day menu worden aangevuld met Nederlandse ingrediënten. Café Américain rekent twee uur voor aanvang van de voorstelling op jouw komst, zodat je rustig van het diner kunt genieten.

Heb je een reservering gemaakt voor het Café Américain en heb je nog een vraag? Dan kun je het beste direct contact opnemen via telefoonnummer 020-5563010 of mailen naar reservations@cafeamericain.nl

Inschrijven nieuwsbrief

Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
Onze bezoekers beoordelen ons met een
/5
accepteer marketingcookies
om de video te kunnen bekijken.