Informatie kaartverkoop

Klik hier voor informatie kaartverkoop DeLaMar West

Kaarten voor voorstellingen in DeLaMar kun je kopen via deze website, telefonisch via 020 - 220 01 10 (lokaal tarief, bekijk openingstijden) of aan de kassa van DeLaMar.


Online kaarten kopen

Op de pagina van de gewenste voorstelling kun je kiezen voor een datum naar keuze en vervolgens op 'KOOP TICKETS' klikken. Door de stappen te doorlopen, kun je tickets kopen. Je moet hiervoor inloggen met een DeLaMar-account. 

Na de betaling per iDEAL of creditcard ontvang je de kaarten direct per e-mail of binnen 1 week per post.

Telefonisch kaarten kopen
Telefonisch kaarten kopen kan dagelijks via 020-220 01 10 (bekijk openingstijden). Onze medewerkers helpen je graag met al je vragen en het kiezen van de beste stoelen. De betaling gaat dan via iDEAL. De kaarten kunnen verzonden worden als e-tickets of tot 5 dagen voor aanvang van de voorstelling per post (tegen betaling van €4,20) worden toegestuurd.

Aan de kassa kaarten kopen
De kassa van DeLaMar (centrum) is geopend op dagen dat er een voorstelling in het theater is; in onze agenda kan je in één oogopslag zien op welke dagen dat is. Bij avondvoorstellingen is de theaterkassa vanaf 17:00 uur geopend, bij middagvoorstellingen is de theaterkassa twee uur voor aanvang van de voorstelling geopend. De theaterkassa sluit na aanvang van de laatste voorstelling. Op dagen dat er geen voorstelling is, is de kassa gesloten.

Aan de kassa zijn verschillende betaalmogelijkheden: PIN, creditcard en diverse cadeaubonnen. Let op: je kunt niet contant betalen in DeLaMar. 

Kaarten cadeau geven

De Podium Cadeaukaart biedt de mogelijkheid om een voorstelling cadeau te doen. Je bepaalt zelf het bedrag wat op de kaart gezet wordt. De Podium Cadeaukaart is in te wisselen voor toegangskaarten voor voorstellingen in DeLaMar en DeLaMar West. De Podium Cadeaukaart is te koop aan de hoofdkassa van DeLaMar (centrum). Je kunt de Podium Cadeaukaart ook online bestellen. Je krijgt de Podium Cadeaukaart dan per post toegestuurd.

Het is ook mogelijk kaarten voor een voorstelling direct per post te verzenden. Tot drie weken voor de voorstellingsdatum kan je tijdens het online bestelproces aangeven of je de kaarten per postbezorging wil verzenden. Nadat je de juiste kaarten hebt geselecteerd en bent ingelogd, selecteer je de verzendmethode "Postbezorging". Zorg dat het juiste verzendadres ingevoerd staat. 
De kaarten worden voor €4,20 via de reguliere post verstuurd met een levertijd van doorgaans 6 à 8 dagen. Tijdens feestdagenperiodes kan dit langer duren. Doordat we afhankelijk zijn van een externe partij, kunnen wij geen vaste levertijd garanderen. Kaarten worden niet bezorgd aan een postbus.

Bespreek- en verzendkosten

Per boeking worden er €5,00 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Voor het apart boeken van enkel één of meerdere borrelarrangementen, worden slechts €0,50 transactiekosten per boeking berekend.

Groepen

Natuurlijk kun je ook een met groep naar DeLaMar komen. Meer informatie en speciale groepsarrangementen.

CJP- & studentenkorting

DeLaMar biedt een last minute korting voor CJP-leden en studenten. Op vertoon van een geldig CJP-pas of studentenkaart kunnen jongeren op de dag van de voorstelling maximaal 2 kaarten kopen met 50% korting. De kaarten met CJP-/studentenkorting kunnen vanaf 12.00 uur online besteld worden via de website, vanaf 10.00 uur in geval van een matineevoorstelling en gedurende openingstijden aan de kassa van het theater.

CJP Cultuurkaart acceptant
DeLaMar accepteert betalingen via de CJP Cultuurkaart. Cultuur coördinatoren en docenten die geïnteresseerd zijn in een voorstellingsbezoek kunnen contact opnemen via ons contactformulier (selecteer 'CJP Cultuurkaart' als onderwerp). Gezamenlijk wordt er dan gekeken naar een passend aanbod.

Podiumpas

De Podiumpas is sinds 13 februari 2023 geldig bij DeLaMar. Bekijk deze pagina voor meer informatie over de Podiumpas.

VriendenLoterij VIP-kaart

Deelnemers van de VriendenLoterij krijgen een VIP-KAART waarmee zij korting krijgen op bijzondere avondjes uit, gratis toegang tot musea en kans maken om exclusieve evenementen te bezoeken. In DeLaMar krijgen VIP-KAARThouders korting op geselecteerde voorstellingen. Kijk op de website van de VriendenLoterij voor het volledige aanbod

www.weetwaarjekoopt.nl

DeLaMar adviseert theaterbezoekers kaarten te kopen via www.delamar.nl, via onze telefonische klantenservice of aan de kassa in DeLaMar. Op deze manier ben je verzekerd van een plaats in de zaal. Indien je twijfelt over een verkooppunt, raadpleeg dan www.weetwaarjekoopt.nl of vraag onze kassamedewerkers om advies.

Inschrijven nieuwsbrief

Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
Lees hier ons privacy statement.
Onze bezoekers beoordelen ons met een
/5
accepteer marketingcookies
om de video te kunnen bekijken.