Faciliteiten voor slechthorenden

DeLaMar (centrum) beschikt over koptelefoons voor slechthorenden. Je kunt deze lenen bij onze garderobe. Er is tevens een ringleiding in ons theater aanwezig; helaas kunnen we niet garanderen dat de bijbehorende inductielus met elk gehoorapparaat goed samenwerkt. Om deze reden bieden wij de inductielussen niet standaard aan. Als je bij een eerder bezoek aan ons theater al een positieve ervaring hebt gehad met het gebruik van de inductielus kunnen we deze uiteraard wel aan je aanbieden. De inductielus is op te vragen bij onze garderobe.

DeLaMar West beschikt niet over faciliteiten voor slechthorenden. Mocht je een specifieke zitplaats wensen, dan adviseren we je contact op te nemen met onze telefonische klantenservice. Zij kunnen in overleg een geschikte zitplaats voor je reserveren.

In samenwerking met Gebarenpodium zal op zaterdag 2 september om 20.00 uur de voorstelling van Grease toegankelijk zijn voor dove en slechthorenden mensen. Tijdens de voorstelling zullen er vier tolken aanwezig; twee tolken NGT op het toneel en twee schrijftolken. In de zaal zijn stoelen gereserveerd zodat je goed zicht hebt op de tolken NGT. Boek deze plaatsen hier. Voor meer informatie hoe je bezoek aan deze voorstelling verloopt, kijk op de website van Gebarentolk.

Inschrijven nieuwsbrief

Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
Lees hier ons privacy statement.
Onze bezoekers beoordelen ons met een
/5
accepteer marketingcookies
om de video te kunnen bekijken.