Elisabeth - Pia Douwes en William Spaaij Fotografie Roy Beusker DeLaMar
Musical

Elisabeth

Pia Douwes, William Spaaij e.a.

Weinig vrouwen uit de wereldgeschiedenis hebben de fantasie zo weten te prikkelen als keizerin Elisabeth van Oostenrijk. Nu is de iconische musical over het leven van ‘Sissi’ terug! Internationale musicalster Pia Douwes, die eerder in binnen- en buitenland wist te imponeren in de titelrol, vertolkt in deze nieuwe bewerking opnieuw de rol van de ambitieuze en empathische vrouw die op jonge leeftijd haar hart schonk aan keizer Frans Jozef. Maar die langzaam maar zeker ten onder ging aan alle verplichtingen en beperkingen die het hofleven met zich meebracht. Laat je meeslepen door deze legendarische musical vol beroemde nummers als Mijn leven is van mij, dat zo mooi het levensmotto van Sissi verwoordt.

Elisabeth is vanaf 19 maart 2025 te zien in DeLaMar. De kaartverkoop gaat binnenkort van start. 

Als eerste op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties.  We brengen je als eerste op de hoogte wanneer de kaartverkoop van Elisabeth van start gaat.

 

Maart 2025

Wo 19 mrt 20:00

Binnenkort
Rolstoelplaats boeken?
Neem contact op
Met meer dan 16 personen?
Reserveer hier
Wo 19 mrt 20:00
Binnenkort

De prijzen worden later bekend gemaakt. 

Per boeking worden er €6,00 transactiekosten berekend. Bij boekingen van 1 ticket zijn de transactiekosten €3,50. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Zaal Wim Sonneveld zaal
Duur:

Nog niet bekend

Accepteer marketingcookies

om de video te kunnen bekijken.