Café Americain (1)

Een sfeervolle start van je theaterbezoek

Begin je theaterbezoek in Café Americain, een iconisch grand café met een prachtig uitzicht over het Leidseplein, op minder dan een minuut lopen van DeLaMar. Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden, deze zijn tot 5 dagen voor de voorstelling te reserveren*. Log in bij je account om je bezoek aan de voorstelling compleet te maken. 

  • Geniet van een feestelijk Afternoon Tea menu vóór je bezoek aan DeLaMar. Café Americain rekent twee uur voor aanvang van de voorstelling op jouw komst, zodat je rustig van de Afternoon Tea kunt genieten.
  • 2 of 3 gangen lunch of diner: Typisch Amsterdamse producten op een all day menu** worden aangevuld met Nederlandse ingrediënten. Café Americain rekent twee uur voor aanvang van de voorstelling op jouw komst, zodat je rustig van de lunch of het diner kunt genieten.

Heb je een reservering gemaakt voor het Café Americain en heb je nog een vraag? Dan kun je het beste direct contact opnemen via telefoonnummer 020-5563010 of mailen naar reservations@cafeamericain.nl. Het Café is rolstoeltoegankelijk via de ingang van het aangrenzende Hard Rock Hotel Amsterdam American op Leidsekade 97. 

* Je kunt tot één week voor de voorstellingsdatum omboeken naar een andere datum of annuleren (je ontvangt je geld retour). Binnen één week voor de voorstelling dien je contact op te nemen met Café Americain via bovenstaande contactgegevens om naar een andere datum om te boeken, annuleren is dan niet meer mogelijk. 

** Je kunt kiezen uit een selectie van het all day menu.

Accepteer marketingcookies

om de video te kunnen bekijken.