Café Americain (1)

Een sfeervolle start van je theaterbezoek

Begin je theaterbezoek in Café Americain, een iconisch grand café met een prachtig uitzicht over het Leidseplein, op minder dan een minuut lopen van DeLaMar. Café Americain heeft een speciaal theatermenu tegen een gereduceerd tarief voor bezoekers van DeLaMar samengesteld. Kies voor een heerlijk 2 gangen lunch of 2 of 3 gangen diner.
Café Americain rekent bij de lunch twee uur voor aanvang van de voorstelling op je komst. Bij het diner rekent Café Americain tweeënhalf uur voor aanvang op je komst. Zo kan je in alle rust kunt genieten van je menu.

Reservering maken
Wil je reserveren en heb je al tickets voor een voorstelling gekocht? Open dan het besteloverzicht via de bestelbevestiging in je mailbox of log in op Mijn account. Druk in het besteloverzicht bij de juiste voorstelling op de knop 'Maak je bezoek compleet' en leg je reservering bij Café Americain vast. Heb je nog geen tickets voor een voorstelling gekocht, dan kun je tijdens het boeken van je tickets gelijk je reservering voor Café Americain bijboeken.

Reserveren via DeLaMar kan tot 5 dagen voor de voorstelling. Wordt er geen lunch- of dinerarrangement aangeboden? Dan is het helaas niet (meer) mogelijk om via DeLaMar een arrangement te boeken.

Reservering annuleren
Je kunt tot één week voor de voorstellingsdatum omboeken naar een andere datum of annuleren via onze klantenservice. Binnen één week voor de voorstelling dien je contact op te nemen met Café Americain via reservations@cafeamericain.nl om naar een andere datum om te boeken (annuleren is dan niet meer mogelijk). 

Toegankelijkheid
Het Café is rolstoeltoegankelijk via de ingang van het aangrenzende Clayton Hotel Amsterdam American op Leidsekade 97. Het Café bevindt zich op ongeveer 100 meter vanaf DeLaMar.

Vragen?
Heb je al een reservering gemaakt voor het Café Americain en heb je nog een vraag? Dan kun je het beste rechtstreeks contact met Café Americain opnemen via reservations@cafeamericain.nl. Je mag binnen enkele dagen een reactie verwachten. 

Accepteer marketingcookies

om de video te kunnen bekijken.