Informatie kaartverkoop

Kaarten voor voorstellingen in DeLaMar Theater kun je kopen via deze website, telefonisch via 0900 - 10 10 202 (ma t/m vr 09.00 - 20.00 en za & zo 09.00 - 18.00 uur, lokaal tarief) of aan de kassa van DeLaMar Theater. 

Online kaarten kopen
Op de pagina van de gewenste voorstelling kun je kiezen voor een datum naar keuze en vervolgens op 'BESTEL KAARTEN' klikken. Door de stappen te doorlopen, kun je kaarten kopen. Je moet hiervoor inloggen met een DeLaMar-account. Heb je ook een Eventim account, dan dien je gebruikmaken van deze gegevens.

Na de betaling per iDEAL of creditcard ontvang je de kaarten direct per e-mail of binnen 1 week per post.

Telefonisch kaarten kopen
Telefonisch kaarten kopen kan dagelijks via 0900 - 10 10 202 (ma t/m vr 09.00 - 20.00 en za & zo 09.00 - 18.00 uur, lokaal tarief). Onze medewerkers helpen je graag met al je vragen en het kiezen van de beste stoelen. De betaling gaat dan via iDEAL. De kaarten kunnen verzonden worden als e-tickets of tot 5 dagen voor aanvang van de voorstelling per post (tegen betaling van €3,60) worden toegestuurd.

Bel je vanuit België? Dan kun je ons bereiken via 0900 - 51000 (50 c/pm). Bel je vanuit het buitenland? Dan zijn we bereikbaar via ons internationale nummer +31 (0)88 - 011 2610.

Aan de kassa kaarten kopen
Onze kassamedewerkers helpen je graag met het kopen van de kaarten aan de kassa in het theater. Bij avondvoorstellingen is de kassa open vanaf 17.00 uur tot een kwartier na aanvang van de voorstelling. Wanneer er matineevoorstellingen zijn, is de kassa vanaf twee uur voor aanvang geopend tot een kwartier na aanvang van de laatste voorstelling van die dag. De kassa is gesloten als er geen voorstellingen zijn in het theater.

Aan de kassa zijn er verschillende betaalmogelijkheden: Pin, creditcard en verschillende cadeaubonnen. 
Let op: je kunt niet meer contant betalen in DeLaMar Theater.

Kaarten cadeau geven

De Podium Cadeaukaart biedt de mogelijkheid om een voorstelling cadeau te doen. Je bepaalt zelf het bedrag wat op de kaart gezet wordt. De Podium Cadeaukaart is voor onbepaalde tijd geldig en is in te wisselen voor toegangskaarten voor voorstellingen in DeLaMar Theater. De Podium Cadeaukaart is te koop aan de kassa van ons theater.
Je kunt de Podium Cadeaukaart ook online bestellen. Je krijgt de Podium Cadeaukaart dan per post toegestuurd.

Bespreek- en verzendkosten

De getoonde kaartprijzen op de website zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,85 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Groepen

Natuurlijk kun je ook een met groep naar DeLaMar Theater komen. Meer informatie en speciale groepsarrangementen.

CJP- & studentenkorting

DeLaMar Theater biedt een last minute korting voor CJP-leden en studenten. Op vertoon van een geldig CJP-pas of studentenkaart kunnen jongeren op de dag van de voorstelling maximaal 2 kaarten kopen met 50% korting. De kaarten met CJP-/studentenkorting kunnen vanaf 12.00 uur online besteld worden via de website, vanaf 10.00 uur in geval van een matineevoorstelling en vanaf 17.00 uur aan de kassa van het theater.

Voor de voorstelling Lazarus zijn kaarten met CJP-korting op de dag van de voorstelling vanaf 12:00 uur exclusief te koop via de website van CJP of vanaf 17:00 uur aan de kassa van het theater.

CJP Cultuurkaart acceptant
DeLaMar Theater accepteert betalingen via de CJP Cultuurkaart. Cultuur coördinatoren en docenten die geïnteresseerd zijn in een voorstellingsbezoek kunnen contact opnemen met info@delamar.nl. Gezamenlijk wordt er dan gekeken naar een passend aanbod.

Bankgiro Loterij VIP-kaart

Deelnemers van de BankGiro Loterij krijgen een VIP-KAART waarmee zij korting krijgen op bijzondere avondjes uit, gratis toegang tot musea en kans maken om exclusieve evenementen te bezoeken. In DeLaMar Theater krijgen VIP-KAARThouders korting op geselecteerde voorstellingen. Bekijk het volledige aanbod

www.weetwaarjekoopt.nl

DeLaMar Theater adviseert theaterbezoekers kaarten te kopen via www.delamar.nl, via telefoonnummer 0900 - 10 10 202 (ma t/m vr 09.00 - 20.00 en za & zo 09.00 - 18.00 uur, lokaal tarief) of aan de kassa in DeLaMar Theater. Op deze manier ben je verzekerd van een plaats in de zaal. Indien je twijfelt over een verkooppunt, raadpleeg dan www.weetwaarjekoopt.nl of vraag onze kassamedewerkers om advies.

Inschrijven nieuwsbrief

Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA van Google.
Het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden zijn van toepassing.
Onze bezoekers beoordelen ons met een
/5