3 miljoen voetstappen naar Sicilië

Het George & Eran zomerfestival
Duur: 45 minuten zonder pauze
Zaal: Wim Sonneveld zaal

Schrijver en regisseur Koos Terpstra en actrice, theatermaakster en schrijfster Nhung Dam hebben de afgelopen maanden elke dag gelopen. Met het aantal afgelegde kilometers zouden ze op Sicilïe aangekomen kunnen zijn, al hebben ze in werkelijkheid Amsterdam niet verlaten. Maar zoals Confucius zei: de weg zelf is je bestemming. Onderweg kan het namelijk dat je een ander mens wordt. En je opnieuw kennis moet maken met jezelf. Maar hoe bang je ook bent op deze reis, je moet jezelf nooit gaan verstoppen. 3 miljoen voetstappen naar Sicilië is een indrukwekkende voorstelling over zoeken naar geluk, over leven, over onmacht en over schoonheid. Een hoopgevende ode aan de fantasie, door Nhung gespeeld en door Koos geregisseerd.

Genre: toneel

Andere voorstellingen van Het George & Eran zomerfestival:

George & Eran worden racisten

Nordgrond

Merals zomer

Klein publiek, groot gebaar

Deze voorstelling is onderdeel van het DeLaMar Theater-programma Klein publiek, groot gebaar; bestaande uit voorstellingen speciaal voor een klein publiek (in dit geval 100 mensen) waarvan de opbrengst volledig naar de theatermakers gaat.

Speeldata en kaarten
 
Prijzen
Alle rangen € 25,00

Inclusief drankje
Bovenstaande prijs is inclusief een drankje naar keuze.

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,85 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Creatives

  Tekst: Koos Terpstra, Nhung Dam
  Regie: Koos Terpstra
  Producent: George & Eran Producties

  Kaarten kaarten

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5