‘Hartverwarmende solo’
de Volkskrant

3 miljoen voetstappen naar Sicilië

Nhung Dam
Duur: 1 uur 15 minuten zonder pauze
Zaal: Mary Dresselhuys zaal DeLaMar Theater

Wegens de aangescherpte coronamaatregelen is deze voorstelling op de oorspronkelijke datum afgelast. We onderzoeken de mogelijkheden voor het inhalen van deze voorstelling. Boekers hebben een voucher ontvangen. Bekijk onze update-pagina voor de laatste informatie.

Actrice, theatermaakster en schrijfster Nhung Dam heeft de afgelopen maanden elke dag gelopen. Met het aantal afgelegde kilometers zou ze op Sicilïe aangekomen kunnen zijn, al heeft ze in werkelijkheid Amsterdam niet verlaten. Maar zoals Confucius zei: de weg zelf is je bestemming. Onderweg kan het namelijk dat je een ander mens wordt. En je opnieuw kennis moet maken met jezelf. Hoe beangstigend deze reis ook is, jezelf verstoppen is geen optie. 3 miljoen voetstappen naar Sicilië is een indrukwekkende, eigenzinnige voorstelling over zoeken naar geluk, over leven, over onmacht en over schoonheid. Een hoopgevende ode aan de fantasie, door Nhung gespeeld en door Koos Terpstra geregisseerd. De tekst schreven ze samen.

Speeldata en kaarten
 
Prijzen
1e rang € 25,00
2e rang € 19,50

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Creatives

  Tekst: Koos Terpstra, Nhung Dam
  Regie: Koos Terpstra
  Producent: George & Eran Producties

  Deze voorstelling is mede mogelijk gemaakt met financiële steun van het Prins Bernard Cultuurfonds en Fonds 21.

   

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5