Alok

Over gender, afkomst, trauma en vervreemding
Mary Dresselhuys zaal

Alok trad al op in meer dan 600 zalen in 40 landen. Hun opvallende performance stijl combineert poëzie, comedy en audio-visuele kunst en exploreert thema’s zoals gender, afkomst, trauma en vervreemding. De performer werd opgenomen in de NBC’s Pride 50-lijst van meest invloedrijke change-makers in de LGBTQ-gemeenschap, HuffPo’s Culture Shifters en Business Insider’s Doers, naast vele andere erkenningen.

De voorstelling is in het Engels.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 • jul 2022
  do 14 jul 20.30 uur
  Via Ticketmaster
  v.a. € 33,95
 
Prijzen
Regulier € 33,95
Golden seats € 43,70
Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar. Voorwaarden publieksreacties
Dit vinden onze bezoekers van deze voorstelling. Voorwaarden publieksreacties
  Over Alok

  Alok headlinede een sold out show tijdens het New York Comedy Festival in 2021 en stond ook op de affiche bij het Just For Laughs Festival in Vancouver in mei. Later dit jaar zal Alok optreden in het Soho Theater in Londen en zal hen ook het voorprogramma spelen van de tour van Jonathan Van Ness.

  Op televisie kan je Alok momenteel bewonderen in de Netflix documentaire Getting Curious With Jonathan Van Ness en ook in het HBO late-night sketchprogramma Radom Acts of Flyness en de documentaire The Trans List uit 2016 maakt Alok hun opwachting.  Alok is ook de maker van de #DeGenderFashion-beweging, die in de spotlight werd gezet tijdens de Business Fashion Voices Conference in 2019.

  Alok schrijft daarnaast boeken, waaronder Beyond the Gender Binary, dat wordt omschreven als een oproep voor een nieuwe aanpak van gender in de 21ste eeuw. Het boek, gebaseerd op hun eigen ervaringen als een gender non-conforme artiest, werd gepubliceerd door uitgeverij Penguin Random House in 2020.

  Kaarten kaarten

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5