Annick Boer

Deze is nog beter!
Duur: 1 uur 30 min. zonder pauze
Mary Dresselhuys zaal

Je kent Annick Boer van haar briljante typetjes in tv-programma’s als Kanniewaarzijn en De TV kantine, komische personages in theatervoorstellingen als The bridges of Madison County en Ja zuster, nee zuster en van haar eerste cabaretvoorstelling Dat is goed gelukt! Volgens de Volkskrant smaakte deze solovoorstelling naar meer, en dat vond Annick zelf ook wel. Dus is ze terug! Over Dat is goed gelukt werd geschreven ‘Annick kan van een alledaags verhaal magisch theater maken’, en dat gaat ze in Deze is nog beter! weer doen. Een heerlijke avond cabaret met komische conferences vol zelfspot en prachtige liedjes. Want de eerste voorstelling was goed gelukt, maar deze wordt nog beter!

Speeldata en tickets
Met meer dan 16 personen? Reserveer hier
Rolstoelplaats boeken? Neem contact op
 
Prijzen
1e rang € 31,00
2e rang € 28,00
3e rang € 22,50

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar. Voorwaarden publieksreacties
Dit vinden onze bezoekers van deze voorstelling. Voorwaarden publieksreacties
  Creatives

  Regie: Wimie Wilhelm
  Muziek: Jean Louis van Dam
  Fotografie: Randy Fokke en Lotte Schröder
  Producent: George Visser Productions

  Kaarten tickets
  Spieghel Foyer DeLaMar Theater3

  Borrel­arrangemen­ten

  Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de mooie foyers van DeLaMar heerlijk borrelen. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in één van onze foyers.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5
  accepteer marketingcookies
  om de video te kunnen bekijken.