‘Muziek, zang en spel van hoog niveau’
NRC Handelsblad

Annie

Willemijn Verkaik, Edwin Jonker e.a.
Duur: 1 uur 15 minuten zonder pauze
Zaal: Wim Sonneveld zaal DeLaMar Theater

Vanwege de onzekerheid rond de coronamaatregelen is deze voorstelling op de oorspronkelijke data afgelast en verplaatst naar 29 april t/m 16 mei. Boekers zijn via mail geïnformeerd. Bekijk onze update-pagina voor de laatste informatie.

Deze wereldberoemde musical, bekend van hits als Tomorrow en It’s a hard knock life, inspireerde generaties kinderen en volwassenen. En nu is Annie terug! Beleef het levensverhaal van deze roodharige heldin als stoer meisje van nu, dat opgroeit in het weeshuis van de gemene Miss Hannigan (Willemijn Verkaik). Samen met de andere weeskinderen komt Annie in opstand tegen Miss Hannigan en probeert ze haar echte ouders terug te vinden. Maar wanneer miljardair Oliver Warbucks (Edwin Jonker) Annie besluit te helpen in haar zoektocht, krijgt haar leven plotseling een bijzondere wending…

Audiodescriptie - 4 mei 2021

Wij willen dat iedereen zich thuis voelt in DeLaMar Theater. Daarom is er op dinsdag 4 mei om 15.00 uur een uitvoering van Annie die ook geschikt is voor mensen met een visuele beperking. Meer informatie

Speeldata en kaarten
 
Prijzen
1e rang € 47,00
2e rang € 27,00

Gouden rang
Boek voor €5,- extra kaarten op de gouden rang, dan zit u gegarandeerd op de beste plaatsen in de zaal.

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Coronaproof
De voorstellingen van Annie in DeLaMar Theater zijn volledig 'coronaproof', wat onder andere betekent dat de show iets korter is en geen pauze bevat zodat het aantal contactmomenten tot een minimum beperkt blijft.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Creatives

  Regie: Pim Veulings
  Naar het boek van: Thomas Meehan
  Vertaling: Rob de Graaf en Roy Peters
  Muziek: Charles Strouse
  Liedteksten: Martin Charnin
  Muzikale leiding: Jeroen Sleyfer
  Choreografie: Pim Veulings
  Producent: Mark Vijn Theaterproducties i.s.m. Theateralliantie

  Mede mogelijk gemaakt door:
      

  Cast

  Willemijn Verkaik, Edwin Jonker, Eva van Gessel e.a.

  Kaarten kaarten
  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Cafe-keuken3-LR.jpg

  Eten en drinken in theatersfeer

  Maak je theaterbezoek compleet met een uitgebreide brunch of een heerlijk diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze gastvrije medewerkers zorgen ervoor dat je op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Vanzelfsprekend hanteren wij ook in ons Grand Café de meest actuele veiligheidsmaatregelen van de landelijke overheid, zonder dat het ten koste gaat van de sfeervolle ambiance. 

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5