‘Muziek, zang en spel van hoog niveau’
NRC Handelsblad

Annie

Willemijn Verkaik, Edwin Jonker e.a.
Zaal: Wim Sonneveld zaal

Op instructie van de landelijke overheid om alle evenementen in verband met het coronavirus niet door te laten gaan, is deze voorstelling op de oorspronkelijke data afgelast. De voorstelling wordt onder voorbehoud verplaatst. Boekers ontvangen binnenkort bericht over de nieuwe data. Lees meer

Deze wereldberoemde musical, bekend van hits als Tomorrow en It’s a hard knock life, inspireerde generaties kinderen en volwassenen. En nu is Annie terug! Beleef het levensverhaal van deze roodharige heldin als stoer meisje van nu, dat opgroeit in het weeshuis van de gemene Miss Hannigan (Willemijn Verkaik). Samen met de andere weeskinderen komt Annie in opstand tegen Miss Hannigan en probeert ze haar echte ouders terug te vinden. Maar wanneer miljardair Oliver Warbucks (Edwin Jonker) Annie besluit te helpen in haar zoektocht, krijgt haar leven plotseling een bijzondere wending…

Speeldata en kaarten
 
Prijzen
1e rang € 47,00
2e rang € 44,00
3e rang € 27,00

Gouden rang
Boek voor €5,- extra kaarten op de gouden rang, dan zit je gegarandeerd op de beste plaatsen in de zaal. 

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Creatives

  Regie: Pim Veulings
  Naar het boek van: Thomas Meehan
  Vertaling: Rob de Graaf en Roy Peters
  Muziek: Charles Strouse
  Liedteksten: Martin Charnin
  Muzikale leiding: Jeroen Sleyfer
  Choreografie: Pim Veulings
  Producent: Mark Vijn Theaterproducties i.s.m. Theateralliantie

  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Cafe-keuken3-LR.jpg

  Eten en drinken in theatersfeer

  Maak je theaterbezoek compleet met een heerlijke lunch of diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze vlotte medewerkers zorgen ervoor dat je weer op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Hiernaast kun je in DeLaMar Theater natuurlijk ook terecht voor een pauzearrangement of een gezellige naborrel.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5