‘Muziek, zang en spel van hoog niveau’
NRC Handelsblad
Exclusief

Annie (6+)

Lucretia van der Vloot, Doris Baaten e.a.
Zaal: Wim Sonneveld zaal

Deze wereldberoemde musical, bekend van hits als Tomorrow en It’s a hard knock life, inspireerde generaties kinderen en volwassenen. En nu is Annie voor 3,5 week weer even terug, exclusief in DeLaMar! Beleef het levensverhaal van deze roodharige heldin als stoer meisje van nu, dat opgroeit in het weeshuis van de gemene Miss Hannigan (Lucretia van der Vloot). Samen met de andere weeskinderen komt Annie in opstand tegen Miss Hannigan en probeert ze haar echte ouders terug te vinden. Maar wanneer miljardair Oliver Warbucks Annie besluit te helpen in haar zoektocht, krijgt haar leven plotseling een bijzondere wending…

Coronatoegangsbewijs

Let op: Bij binnenkomst in het theater vragen we je om je ‘coronatoegangsbewijs’ te tonen. Deze kun je digitaal (via de Coronacheck-app op je telefoon) of op papier laten zien. Klik hier voor meer informatie.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 44,50
2e rang € 39,50
3e rang € 29,50

Gouden rang
Boek voor €5,- extra kaarten op de gouden rang, dan zit u gegarandeerd op de beste plaatsen in de zaal.

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Creatives

  Regie en choreografie: Pim Veulings
  Naar het boek van: Thomas Meehan
  Vertaling: Rob de Graaf en Roy Peters
  Muziek: Charles Strouse
  Liedteksten: Martin Charnin
  Muzikale leiding: Jeroen Sleyfer
  Producent: Mark Vijn Theaterproducties i.s.m. Theateralliantie

  Mede mogelijk gemaakt door:
      

  Cast

  Lucretia van der Vloot, Doris Baaten e.a.

  Kaarten kaarten
  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Cafe-keuken3-LR.jpg

  Eten, drinken en arrangementen

  Maak je theaterbezoek compleet met een uitgebreide lunch of een heerlijk diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze gastvrije medewerkers zorgen ervoor dat je op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in het Grand Café of één van onze foyers.

  Ik Kijk Uit Naar Campagne

  Naar welke voorstelling kijk jij uit?

  We hebben een gloednieuwe quiz opgezet, waarin cabaretier Howard Komproe uitzoekt welke voorstelling het beste bij jou past. Aan het einde van de quiz kun je kaarten voor deze voorstelling boeken en mag je op de foto met de bijbehorende poster. Zo kun jij aan al je vrienden en familieleden laten weten waar jij naar uitkijkt!

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5