Assepoester de musical (4+)

Een betoverende familievoorstelling
Wim Sonneveld zaal

De makers van Belle en het beest de musical, bekroond met de Musical Award voor beste familiemusical van 2022, zijn terug met een nieuwe sprookjesachtige voorstelling! In Assepoester de musical zien we hoe Assepoester door haar gemene stiefmoeder wordt uitgebuit. Ze verbiedt het meisje om naar het koninklijke bal van prins Victorian te gaan, maar met behulp van de betovering van een goede fee lukt Assepoester dit toch! De fee waarschuwt haar echter dat om klokslag twaalf uur de betovering zal worden verbroken. Zal het Assepoester lukken om haar dromen waar te maken en voor klokslag twaalf uur het hart van de prins te veroveren? Assepoester de musical is een meeslepende musical vol betoverende liedjes, prachtige meerstemmigheid en schitterende kostuums. En natuurlijk mag een flinke dosis humor ook niet ontbreken!

Verkleedwedstrijd en meet & greet

Kom verkleed naar het theater en meld je voor de voorstelling aan bij de sprookjesverkleedwedstrijd om kans te maken op mooie prijzen. Daarnaast kun je na afloop van de voorstelling alle acteurs in het echt ontmoeten tijdens een uitgebreide meet & greet.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Reserveer hier
Rolstoelplaats boeken? Neem contact op
 
Prijzen
1e rang € 28,50
2e rang € 23,50
3e rang € 18,50

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar. Voorwaarden publieksreacties
Dit vinden onze bezoekers van deze voorstelling. Voorwaarden publieksreacties
  Cast

  Aimée de Pater, Kelvin Wormgoor, Stijn Mac Gillavry, Mitch Blaauw, Marisa van der Meer, Iris Warmolts e.a.

  Creatives

  Regie: Bas Groeneberg
  Producent: Van Hoorne Entertainment

  Kaarten kaarten

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5
  accepteer marketingcookies
  om de video te kunnen bekijken.