Barrie Stevens

I'm an artist
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

Zingen, dansen, acteren, verkleden en bovenal een indringend verhaal vertellen, dat kan Barrie Stevens (De soundmixshow, Beter laat dan nooit, Dancing with the stars) als geen ander. Zijn leven ging helaas niet altijd over rozen: zo vluchtte Barrie naar Nederland omdat zijn geaardheid in Groot-Brittannië verboden was en zag hij al zijn bezittingen in rook opgaan tijdens een woningbrand. Maar dankzij zijn doorzettingsvermogen groeide Barrie uit tot een van de meest positieve en bekende choreografen en entertainers van Nederland. In I’m an artist neemt dit 77-jarige multitalent je samen met toetsenist Alberto Klein Goldewijk mee langs ruim zestig jaar Nederlandse showbizz. Een intieme maar toch grootse revuevoorstelling, met een lach en een traan.

Coronatoegangsbewijs

Let op: Bij binnenkomst in het theater vragen we je om je ‘coronatoegangsbewijs’ te tonen. Deze kun je digitaal (via de Coronacheck-app op je telefoon) of op papier laten zien. Klik hier voor meer informatie.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
Rang 1 € 25,00
Rang 2 € 22,00
Rang 3 € 19,00

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Over Barrie Stevens

  Barrie Stevens werd geboren in Londen. Als 18-jarige deed hij auditie voor de Snip & Snap revue, werd aangenomen en emigreerde naar Nederland. Zijn televisiedebuut maakte hij als Bobbie in de serie Ja zuster, nee zuster van Annie M.G. Schmidt. Daarna speelde hij onder andere in Ti-ta Tovenaar, In de Vlaamsche pot en Kees & Co. Naast zijn tv-werkzaamheden was Barrie als choreograaf en regisseur betrokken bij diverse succesvolle musicals, zoals Footloose, A Chorus Line, Follies en Grease. Ook was hij jarenlang artistiek leider van de musicalopleiding van Fontys Hogescholen in Tilburg en leidde hij zijn eigen 'Musical Academy in Holland'. De afgelopen jaren deed Barrie mee aan het succesvolle tv-programma Beter laat dan nooit, speelde hij in Goede tijden slechte tijden, en was hij te zien als kandidaat in Dancing with the stars en als dragqueen in Make up your mind.

  Creatives

  Tekst en regie: Vincent van den Elshout
  Muziek: Alberto Klein Goldewijk (piano)
  Choreografie: Melise de Winter
  Fotografie: Marcel Otterspeer
  Producent: Barrie Stevens

  Kaarten kaarten
  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Cafe-keuken3-LR.jpg

  Eten, drinken en arrangementen

  Maak je theaterbezoek compleet met een uitgebreide lunch of een heerlijk diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze gastvrije medewerkers zorgen ervoor dat je op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in het Grand Café of één van onze foyers.

  Ik Kijk Uit Naar Campagne

  Naar welke voorstelling kijk jij uit?

  We hebben een gloednieuwe quiz opgezet, waarin cabaretier Howard Komproe uitzoekt welke voorstelling het beste bij jou past. Aan het einde van de quiz kun je kaarten voor deze voorstelling boeken en mag je op de foto met de bijbehorende poster. Zo kun jij aan al je vrienden en familieleden laten weten waar jij naar uitkijkt!

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5