Barrie Stevens DeLaMar1 (1)
Afgelopen
Toneel

Barrie Stevens

Allemachtig 80!

Deze voorstelling stond op 11 juni in DeLaMar en is hier helaas niet meer te zien.

Bekijk onze andere voorstellingen

Barrie Stevens is op televisie, in het theater en zeker ook achter de schermen een niet te missen persoonlijkheid. Al meer dan 60 jaar zit hij in de showbizz en op 11 juni wordt hij maar liefst 80 jaar! Tijd om dit te vieren tijdens een exclusieve feestelijke avond met special guests als William Spaaij, Karin Bloemen, Frank Sanders, Peter Douglas en Gerard Cox. We reizen van de Snip en Snap-revue via Heerlijk duurt het langst tot aan De Soundmixshow, Hamelen, Het Eurovisie Songfestival en Barries’ ontelbare choreografieën en regies voor musicals en tv. Want wie is er niet groot geworden met Barrie Stevens? Extra bijzonder is dat Barrie tijdens Allemachtig 80! niet alleen zijn publiek verrast, maar dat wij ook Barrie gaan verrassen. Dat belooft een onvergetelijke verjaardag te worden!

Maak je bezoek extra volledig en bijzonder met een Allemachtig Prachtig ticket!

In dit speciale arrangement geniet je van een avondvullend programma met als hoogtepunt een meet en greet met Barrie zelf!  De avond start goed met een welkomstdrankje in het theater. Voor aanvang van de voorstelling krijg je een kijkje backstage en is er gelegenheid zelf op het toneel te staan. Uiteraard gaan we een groepsfoto maken! In de pauze of na afloop is er gelegenheid na te praten en staan de hapjes en drankjes in een gereserveerde foyer voor je klaar. Tot slot ontvang je Barrie’s  gesigneerde boek I am an Artist; Dat is toch allemachtig prachtig?

Een Allemachtig Prachtig arrangement kost €80,- en is inclusief je bezoek aan de voorstelling. Er zijn slechts 30 plekken beschikbaar dus wees er snel bij. Vol is vol.

Speeldata en tickets

Deze voorstelling is afgelopen.

Allemachtig Prachtig 1e rang 2e rang 3e rang
€80,00 €29,50 €26,50 €19,50

Per boeking worden er €5,00 transactiekosten berekend. Bij boekingen van 1 ticket zijn de transactiekosten €3,50. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Fotografie

Koen van Assema

Producent

TripleT Agency

Zaal Mary Dresselhuys zaal
Duur 2 uur 35 min. incl. pauze
Accepteer marketingcookies

om de video te kunnen bekijken.