Bee Gees Forever Fotografie William Rutten DeLaMar (2)
Extra show!
Concert

Bee Gees Forever

You should be dancing!

Afgelopen winter verrasten ze iedereen tijdens hun deelname aan tv-programma The Tribute – Battle of the bands en kwamen ze zelfs als winnaar uit de bus: Bee Gees Forever! Met in de finale drie keer een 10 van de jury en een 9,6 van het publiek scoorden ze zelfs de hoogste cijfers uit alle seizoenen van deze talentenjacht. En nu gaan ze het theater in… To love somebody, Tragedy, Stayin’ alive en How deep is your love; Bee Gees Forever speelt ze allemaal. You should be dancing is een dynamische show met heerlijke relaxte songs tot aan swingende wereldhits van deze populaire band uit de jaren 70. De voetjes zullen gegarandeerd van de vloer gaan!

Speeldata en tickets

Juli 2024

Wo 3 jul 20:00
v.a. € 19,50
Extra show!
Uitverkocht
Do 4 jul 20:00
v.a. € 19,50
Uitverkocht
Rolstoelplaats boeken?
Neem contact op
Met meer dan 16 personen?
Reserveer hier
Meerdere speeldata
Bekijk
1e rang 2e rang 3e rang
€39,50 €32,50 €19,50

Per boeking worden er €5,00 transactiekosten berekend. Bij boekingen van 1 ticket zijn de transactiekosten €3,50. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Producent: MBN Producties

Zaal Wim Sonneveld zaal
Duur 2 uur 5 min. incl. pauze
Borrelarrangement (1)

Borrelarrangementen

Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de mooie foyers van DeLaMar heerlijk borrelen. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in één van onze foyers.

Meer informatie
Accepteer marketingcookies

om de video te kunnen bekijken.