Belle en het beest de musical (4+)

Sita Vermeulen e.a.
Wim Sonneveld zaal

Na De Kleine Zeemeermin en Doornroosje komt nu het romantische sprookje Belle en het beest tot leven in het theater. Hierin zien we hoe prins Dinand zich klaarmaakt om koning te worden en op zoek gaat naar een toekomstige koningin. Alle dorpsmeisjes dromen van een toekomst aan zijn zijde, behalve Belle. Dit mooie, slimme meisje droomt van haar eigen avonturen buiten de dorpsmuren. Ondertussen bereikt het nieuws van Dinands aanstaande kroning de tovenaars Titus en Fien. Samen bedenken ze een verschrikkelijke vloek: ze veranderen de prins in een lelijk beest. Zal hij zo ooit nog de ware liefde kunnen vinden? Met betoverende liedjes, prachtige meerstemmigheid, schitterende kostuums en hilarische scènes is Belle en het beest een magische musical voor de hele familie!

Deze voorstelling zou op 30 januari in ons theater staan, maar is vanwege de coronamaatregelen verplaatst naar 18 juli. Op 20 januari hebben wij onze boekers hier via de mail over geïnformeerd. Lees meer

Beste familiemusical

Belle en het beest de musical heeft tijdens het Musical Award Gala de publieksprijs voor 'beste familiemusical' in de wacht gesleept! Maar liefst 45% van de stemmen ging naar de sprookjesvoorstelling.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 • jul 2022
  ma 18 jul 13.00 uur
  Matinee
  v.a. € 15,00
 • ma 18 jul 16.00 uur
  Matinee
  v.a. € 15,00
 
Prijzen
1e rang € 25,00
2e rang € 19,50
3e rang € 15,00

Kinderkorting
Voor deze voorstelling geldt een korting van €5,00 p.p. voor kinderen t/m 12 jaar.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

 

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Cast

  Sita Vermeulen, Kick Spijkerman, Titus & Fien

  Creatives

  Regie: Bas Groenenberg
  Producent: Van Hoorne Entertainment

  Sprookjesverkleedwedstrijd

  Jonge bezoekers die verkleed naar het theater komen, mogen meedoen aan de sprookjesverkleedwedstrijd om kans te maken op een sprookjesachtig prijzenpakket. Hiernaast is er na de voorstelling een uitgebreide meet & greet met alle acteurs.

  Audiodescriptie maandag 18 juli

  Wij willen dat iedereen zich thuis voelt in het DeLaMar. Daarom is er op maandag 18 juli 2022 om 13.00 uur een uitvoering van Belle en het beest de musical die ook geschikt is voor mensen met een visuele beperking.

  Kaarten kaarten

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5