Specials

Black achievement month

Black achievement awards gala
Duur: 1 uur 45 minuten
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

De Black achievement month eert voor het vierde jaar op rij onbekende en bekende ‘black achievers’ tijdens het Black achievement awards gala. De awards gaan naar professionals die zich binnen hun vakgebied inzetten voor de zwarte gemeenschap. Zo zijn er awards in de categorieën Ondernemerschap, Kunst & cultuur, Mens & maatschappij, Wetenschap & onderwijs en Sport. Ook wordt er elk jaar een oeuvreprijs uitgereikt, om de jarenlange prestaties van een ‘black achiever’ te eren. Een wervelende show vol prijzen, bijzondere sprekers en optredens. Zo is er muziek van Alain Clark, Giovanca, Sherefa Yorks, Steffen Morisson, Yerry Rellum en de Hayp band onder leiding van Alvin Lewis, en dans met een choreografie van Shaggy.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
Alle rangen € 20,00

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,85 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Creatives
  Kaarten kaarten

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5