Borrelnootjez El7ebs DeLaMar
Cabaret

Borrelnootjez

El7ebs

Na uitverkochte zalen vorig seizoen is El7ebs terug! In deze hilarische theatershow van Borrelnootjez is Nederland veranderd in een dystopische dwangbuis waar je niets meer mag zeggen over iets of iemand. Voor Arnold, Mish Mish, Fatah, Reza, Fou3ad en een hele stal aan typetjes staat hun bestaan op het spel. Kunnen zij nog zijn wie ze waren of gaan zij gebukt onder het nieuwe regime? In El7ebs volg je de Borrelnootjez van een proces van ondervragingen en rechtbanktorries tot aan de bajes. Bomvol typetjes, absurde situaties, muziek, zelfspot en een flinke dosis slapstick. En na de show zien Khalid en Hamza je graag bij de ‘politie line-up’ voor een meet en greet!

Speeldata en tickets

Februari 2025

Vr 14 feb 20:00
v.a. € 19,50
Koop tickets
Za 15 feb 20:00
v.a. € 19,50
Koop tickets
Rolstoelplaats boeken?
Neem contact op
Met meer dan 16 personen?
Reserveer hier
Meerdere speeldata
Bekijk
Gouden rang 1e rang 2e rang 3e rang
€41,50 €36,50 €29,50 €19,50

Per boeking worden er €5,00 transactiekosten berekend. Bij boekingen van 1 ticket zijn de transactiekosten €3,50. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Dit vinden onze bezoekers van deze voorstelling. Voorwaarden publieksreacties

Youssra februari 2024

Kort en krachtig gezegd. Een geweldige show.

Fatima februari 2024

De cabaretiers hebben zich enorm ontwikkeld afgelopen jaren. De typetjes zijn hilarisch en herkenbaar. De rode draad in het verhaal is mooi verwerkt.

Nadia februari 2024

top

Samir februari 2024

Voorstelling was prima, het toelaten van bezoekers die gewoonlijk 20,30 en zelfs 45 minuten na de start van de voorstelling nog toe te laten is niet prettig ervaren. Ik ben naar veel theatervoorstellingen geweest en heb deze als de meest chaotisch ervaren.

Ouafae februari 2024

Groot fan van Borrelnootjez. Ze hebben mijn verwachtingen waargemaakt en me continu aan het lachen gemaakt!

Mohamed februari 2024

Geniale show met grappige wisselende types

Producent: Borrelnootjez

Zaal Wim Sonneveld zaal
Duur 1 uur 40 min. zonder pauze
Borrelarrangement (1)

Borrelarrangementen

Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de mooie foyers van DeLaMar heerlijk borrelen. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in één van onze foyers.

Meer informatie
Accepteer marketingcookies

om de video te kunnen bekijken.