Borrelnootjez

Duzyem show
Wim Sonneveld zaal

In 2019 startte theatergezelschap en Youtube-sensatie Borrelnootjez met een tour genaamd Duzyem show. De voorstelling was binnen no-time uitverkocht, maar helaas gooide covid roet in het eten en werd Borrelnootjez de ijskast in gezet. Drie jaar later zijn ze ontdooid en springlevend, klaar om de Duzyem show voort te zetten! Groter, bruter en met nog meer bombarie transformeren Hamza en Khalid in zo veel typetjes, dat Barbapapa er nog een puntje aan kan zuigen. Een show vol sketches, muziek, dans, interactie en improvisatie, waar je schaterlachend en gedesoriënteerd van thuiskomt.

Speeldata en tickets
Met meer dan 16 personen? Reserveer hier
Rolstoelplaats boeken? Neem contact op
 
Prijzen
1e rang € 29,50
2e rang € 26,50
3e rang € 19,50

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar. Voorwaarden publieksreacties
Dit vinden onze bezoekers van deze voorstelling. Voorwaarden publieksreacties
  Creatives

  Producent: Borrelnootjez

  Kaarten tickets
  Spieghel Foyer DeLaMar Theater3

  Borrel­arrangemen­ten

  Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de mooie foyers van DeLaMar heerlijk borrelen. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in één van onze foyers.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5
  accepteer marketingcookies
  om de video te kunnen bekijken.