Brandon Delagraentiss

& the Gospel Experience
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

De Amerikaanse gospelzanger Brandon Delagraentiss zingt het dak eraf met dit swingende concert vol heerlijke gospelliedjes! Brandon is als ‘son of a preacherman’ opgegroeid in Houston, Texas. Op zijn elfde dirigeerde hij al het lokale kerkkoor en na muzikale studies in Amerika kwam hij in 2008 in Nederland terecht. Sindsdien deed Brandon in ‘team Anouk’ mee aan The Voice of Holland, was hij jurylid bij All together now en speelde hij in musicals als Dreamgirls, Little shop of horrors en recentelijk Tina – de Tina Turner musical. Nu bezorgt deze veelgeprezen entertainer je samen met een live band en zijn geweldige gospelkoor the Gospel Experience een spetterend concert. Stilzitten is geen optie!

Speeldata en kaarten
 
Prijzen
1e rang € 29,50
2e rang € 22,50

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Creatives

  Producent: Brandon Delagraentiss

  Kaarten kaarten

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5