Brandweerman Sam live! (2+)

Het grote kampeeravontuur
Duur: 1 uur zonder pauze
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

AFGELAST: Op instructie van de landelijke overheid om alle evenementen in verband met het coronavirus niet door te laten gaan, is deze voorstelling afgelast. Met boekers van deze voorstelling wordt contact opgenomen. Gezien de huidige omstandigheden kan dit langer duren dan dat je van ons gewend bent. Lees meer

Brandweerman Sam is terug met een vlammende voorstelling vol dans, zang en spannende reddingen. In Het grote kampeeravontuur gaan twee bekende biologen op zoek naar een zeldzaam diertje in het bos bij Piekepolder. Brandweerman Sam en Elvis besluiten hen te helpen op hun ontdekkingsreis. De ondeugende Norbert Puk sluit ook aan, maar als hij verdwaald raakt in het bos dreigt er een groot gevaar voor de hele groep… Kan Brandweerman Sam zijn vrienden op tijd redden?

Meet & greet

Brandweerman Sam nodigt alle jonge bezoekers uit om verkleed als brandweerman of bosranger naar het theater te gaan. Na de voorstelling komen Sam en zijn vrienden dan naar de foyer voor een uitgebreide meet & greet!

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 • apr 2020
  do 30 apr 11.00 uur
  v.a. € 13,00
 • do 30 apr 14.00 uur
  v.a. € 13,00
 
Prijzen
1e rang € 23,00
2e rang € 20,00
3e rang € 13,00

Kinderkorting
Voor deze voorstelling geldt een korting van €5,00 p.p. voor kinderen t/m 12 jaar.

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,85 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Creatives
  Kaarten kaarten

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5