‘Onweerstaanbaar’
Ster Ster Ster Ster Ster
Sunday Express
Musical

Carmen La Cubana

Dé Cubaanse hitmusical
Duur: 2 uur 30 minuten incl. pauze
Zaal: Wim Sonneveld zaal

Nadat Carmen La Cubana bomvolle zalen trok in Engeland, Duitsland en Frankrijk, is deze temperamentvolle en verleidelijke hitmusical vanaf 25 januari exclusief in DeLaMar Theater te zien. Het verhaal, gebaseerd op de wereldberoemde opera van Georges Bizet, begint aan de vooravond van de Cubaanse revolutie. Ver weg van Havana droomt Carmen over een beter leven. De jonge soldaat José valt voor haar charmes en reist met Carmen naar de hoofdstad van Cuba. Daar verliest ze haar interesse voor de soldaat en vlucht ze in de armen van een charismatische bokser. Met verstrekkende gevolgen… De unieke combinatie van het iconische verhaal, de vurige live muziek en de beste zangers en dansers uit Cuba maken van Carmen La Cubana een onvergetelijke avond uit.

Deze voorstelling wordt in het Spaans gespeeld, waarbij gebruik wordt gemaakt van Nederlandse boventiteling.

Hamilton

Componist Alex Lacamoire, die eerder twee Tony Awards won voor de veelgeprezen musicals Hamilton en Dear Evan Hansen, arrangeerde de muziek van Carmen La Cubana. Lacamoire accentueerde de Spaanse elementen in de originele muziek van Georges Bizet, en voegde hier opzwepende Latin klanken aan toe.

Alle speeldata
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 71,50
2e rang € 62,50
3e rang € 38,50

Gouden rang
Boek voor €10,- extra kaarten op de gouden rang, dan zit je gegarandeerd op de beste plaatsen in de zaal.

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,80 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,50.

Creatives

Tekst en regie: Christopher Renshaw
Muziek: Georges Bizet, Alex Lacamoire
Producent: BB Promotion, TEC Entertainment

Kaarten kaarten
Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Café-diner-2.jpg.jpg

Eten en drinken met een vleugje theater

Maak je theaterbezoek compleet met een heerlijke lunch of diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze vlotte medewerkers zorgen ervoor dat je weer op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Hiernaast kun je in DeLaMar Theater natuurlijk ook terecht voor een pauzearrangement of een gezellige naborrel.

Houd jij ook van theater?

In onze nieuwsbrief vind je onder andere de nieuwste voorstellingen, exclusieve voorproefjes en leuke extraatjes. Schrijf je snel in!
Onze bezoekers beoordelen ons met een
4.5/5