‘Tania Kross geeft Carmen terug aan de mensen’
de Volkskrant
Afgelopen
Muziektheater

Carmen

Tania Kross
Duur: 2 uur 10 minuten incl. pauze
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

Deze voorstelling stond 23 & 24 maart 2019 in DeLaMar Theater en is hier helaas niet meer te zien.

Bekijk onze andere voorstellingen

Tania Kross weet heel Nederland mee te slepen in haar lievelingsopera vol passie en verraad. Deze moderne en speciaal voor Tania gemaakte uitvoering van Carmen trok twee jaar geleden volle zalen door heel Nederland. De opera, gebaseerd op het meesterwerk van Georges Bizet, was zelfs te zien in de Staatsoper Stuttgart en op het prestigieuze Glundebourne Opera Festival. Reden genoeg voor Tania om in 2019 nog één keer in de huid te kruipen van de krachtige, zelfstandige en vurige Carmen!

Speeldata en kaarten
Deze voorstelling is afgelopen.
Prijzen
1e rang € 35,50
2e rang € 30,50
3e rang € 19,60

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,85 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Creatives

Muziek: Thijs Borsten (muzikale leiding en arrangementen), Arturo Ramón (flamencogitaar), Erminia Fernandez Cordoba (flamencozang), Claudio Spieler (flamenco percussie), Jasper Somsen (contrabas), Melissa Ussery (viool), Werner Janssen (blaasinstrumenten), Ernst Munneke (piano) en Jan-Paul Grijpink (piano)
Dans: Irene Alvarez
Producent: Theaterbureau De Mannen

Cast

Tania Kross, Carlos Denia, Francis van Broekhuizen en Charles Hens

Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Café-diner-2.jpg.jpg

Eten en drinken met een vleugje theater

Maak je theaterbezoek compleet met een heerlijke lunch of diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze vlotte medewerkers zorgen ervoor dat je weer op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Hiernaast kun je in DeLaMar Theater natuurlijk ook terecht voor een pauzearrangement of een gezellige naborrel.

Inschrijven nieuwsbrief

Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
Onze bezoekers beoordelen ons met een
4.5/5