‘Charly's stem is een pareltje om naar te luisteren, elke noot is raak’
I love theater

Charly Luske

Story of Robbie Williams
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

Na de zeer succesvolle Story of George Michael is Charly Luske terug met een nieuwe, door hem zelf geproduceerde voorstelling: Story of Robbie Williams. “Robbie is voor mij de grootste entertainer van eind jaren 90 en de 00’s”, vertelt Charly. “Samen met de band gaan we zijn ups en downs, hilarische momenten en intieme geheimen voorbij laten komen. En bovenal natuurlijk: zijn geweldige muziek. Feel, Come undone, Rock DJ, Let me entertain you en natuurlijk Angels. Al die hits, zo veel energie, ik kan niet wachten!” Story of Robbie Williams belooft een rollercoaster van een concert te worden. Geen tribute, geen imitatie, maar zoals Robbie zegt: “The naked truth and bloody great music!”

Coronatoegangsbewijs

Let op: Bij binnenkomst in het theater vragen we je om je ‘coronatoegangsbewijs’ te tonen. Deze kun je digitaal (via de Coronacheck-app op je telefoon) of op papier laten zien. Klik hier voor meer informatie.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 34,50
2e rang € 29,50
3e rang € 19,50

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar
  Muzikanten

  Charly Luske (zang), Arie den Boer (drums), Phaedra Kwant (bas, zang), Nick Bult (piano, zang), Lo van Gorp (sax, zang), Jan-Peter Bast (toetsen), Jules Pasdeloup (gitaar)

  Creatives

  Tekst: Charly Luske, Nick Bult
  Producent: Charly Luske

  Kaarten kaarten
  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Cafe-keuken3-LR.jpg

  Eten, drinken en arrangementen

  Maak je theaterbezoek compleet met een uitgebreide lunch of een heerlijk diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze gastvrije medewerkers zorgen ervoor dat je op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in het Grand Café of één van onze foyers.

  Ik Kijk Uit Naar Campagne

  Naar welke voorstelling kijk jij uit?

  We hebben een gloednieuwe quiz opgezet, waarin cabaretier Howard Komproe uitzoekt welke voorstelling het beste bij jou past. Aan het einde van de quiz kun je kaarten voor deze voorstelling boeken en mag je op de foto met de bijbehorende poster. Zo kun jij aan al je vrienden en familieleden laten weten waar jij naar uitkijkt!

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5