‘Musical over de Muur raakt, juist omdat het verlies zo dichtbij voelt’
Trouw

Checkpoint Charlie

Linda Verstraten, Sanne den Besten, Wim van den Driessche e.a.
Duur: 1 uur 35 min. zonder pauze
Mary Dresselhuys zaal

Op 13 augustus 1961 werden Oost- en West-Berlijn in één nacht verdeeld door een grens van prikkeldraad. In de musical Checkpoint Charlie, met liedteksten van Stef Bos, volgen we Berlijners die op deze ‘prikkeldraadzondag’ wakker worden in een nieuwe wereld. Zo zien we hoe de droom van een jonge zangeres uiteen spat, terwijl haar vader juist tevreden is in de DDR. We zien een oma die haar pasgeboren kleinkind niet kan bezoeken, en een grenswachter die eigenlijk niet begrijpt wat hij bij de grens doet. En daar, bij het checkpoint, staat een Amerikaanse soldaat op wacht. Hij ziet de mensen in het duister tasten, gescheiden van hun familie, hun dromen en de stad zoals ze die kenden. Door de muur. De muur die hen verdeelt én verbindt.

Speeldata en tickets
Met meer dan 16 personen? Reserveer hier
Rolstoelplaats boeken? Neem contact op
 
Prijzen
1e rang € 34,50
2e rang € 26,00
3e rang € 21,00

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar. Voorwaarden publieksreacties
Dit vinden onze bezoekers van deze voorstelling. Voorwaarden publieksreacties
  Cast

  Linda Verstraten, Sanne den Besten, Wim van den Driessche, Jeffrey Italiaander, Job Bovelander, Marleen van der Loo, Pieter van Nieuwenhuyze, Alex van Bergen

  Creatives

  Tekst: Fleur van Greuningen
  Liedteksten: Stef Bos
  Muziek: Helmer Kant
  Regie: Fons van Rongen
  Producent: Goedemorgen Theaterproducties

  Kaarten tickets
  Spieghel Foyer DeLaMar Theater3

  Borrel­arrangemen­ten

  Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de mooie foyers van DeLaMar heerlijk borrelen. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in één van onze foyers.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5
  accepteer marketingcookies
  om de video te kunnen bekijken.