Checkpoint Charlie

Linda Verstraten, Sanne den Besten, Wim van den Driessche e.a.
Mary Dresselhuys zaal

Op 13 augustus 1961 werden Oost- en West-Berlijn in één nacht verdeeld door een grens van prikkeldraad. In de musical Checkpoint Charlie, met liedteksten van Stef Bos, volgen we Berlijners die op deze ‘prikkeldraadzondag’ wakker worden in een nieuwe wereld. Zo zien we hoe de droom van een jonge zangeres uiteen spat, terwijl haar vader juist tevreden is in de DDR. We zien een oma die haar pasgeboren kleinkind niet kan bezoeken, en een grenswachter die eigenlijk niet begrijpt wat hij bij de grens doet. En daar, bij het checkpoint, staat een Amerikaanse soldaat op wacht. Hij ziet de mensen in het duister tasten, gescheiden van hun familie, hun dromen en de stad zoals ze die kenden. Door de muur. De muur die hen verdeelt én verbindt.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 33,00
2e rang € 24,50
3e rang € 19,50

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar. Voorwaarden publieksreacties
Dit vinden onze bezoekers van deze voorstelling. Voorwaarden publieksreacties
  Cast

  Linda Verstraten, Sanne den Besten, Wim van den Driessche, Jeffrey Italiaander, Job Bovelander, Marleen van der Loo, Pieter van Nieuwenhuyze, Alex van Bergen

  Creatives

  Tekst: Fleur van Greuningen
  Liedteksten: Stef Bos
  Muziek: Helmer Kant
  Regie: Fons van Rongen
  Producent: Goedemorgen Theaterproducties

  Kaarten kaarten
  Restaurant Grand Café DeLaMar

  Eten, drinken en arrange­menten

  Maak je theaterbezoek compleet met een uitgebreide lunch of een heerlijk diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze gastvrije medewerkers zorgen ervoor dat je op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in het Grand Café of één van onze foyers.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5