‘Een van die zeldzame parels die net zo hartverwarmend is als dat het koud om het hart slaat’
Trouw

Citizen K.

Sadettin K. & Het Nationale Theater
Duur: 1 uur 30 minuten zonder pauze
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

Nadat Citizen K. in 2019 werd overladen met lovende recensies en zelfs door de Nederlandse Toneeljury werd uitgeroepen tot een van de beste voorstellingen van het seizoen, is deze indrukwekkende voorstelling van theatermaker Sadettin Kirmiziyüz terug! Voor iedereen die hem heeft gemist, of nog een keer wil zien. In Citizen K. gaat Sadettin aan de slag met de vraag waarom identiteit zo’n belangrijke rol speelt in ons leven. Om die vraag te beantwoorden, ontleed Sadettin eerst zijn eigen identiteit. Aan de hand van een lijst met 254 punten maken we een reis door zijn leven en de moderne geschiedenis van Nederland. Een ‘zeldzame parel’ van een voorstelling, omlijst door multi-instrumentalist Kaspar Schellingerhout.

Speeldata en kaarten
Deze voorstelling is afgelopen.
Prijzen
1e rang € 27,50
2e rang € 22,50

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Cast

  Sadettin Kirmiziyüz, Kaspar Schellingerhout

  Creatives

  Tekst: Sadettin Kirmiziyüz, Casper Vandeputte
  Regie: Casper Vandeputte
  Muziek: Kaspar Schellingerhout
  Producent: Sadettin K. i.s.m. Het Nationale Theater

  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Cafe-keuken3-LR.jpg

  Eten en drinken in theatersfeer

  Maak je theaterbezoek compleet met een uitgebreide brunch of een heerlijk diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze gastvrije medewerkers zorgen ervoor dat je op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Vanzelfsprekend hanteren wij ook in ons Grand Café de voorgeschreven veiligheidsmaatregelen van de landelijke overheid, zonder dat het ten koste gaat van de sfeervolle ambiance. 

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5