Claudia de Breij

Vasistas: de liedjes van Claudia de Breij
Wim Sonneveld zaal

De door het publiek zo geliefde liedjes van Claudia de Breij krijgen in de meeste van haar voorstellingen een bijrol, maar nu draait Claudia het een keer om! Claudia komt naar je toe met een avondvullend liedjesprogramma, vergezeld door een fenomenale band onder leiding van Marcel Fisser. Verwacht een avond vol liedjes die je de woorden geven om de wereld beter te begrijpen, op de momenten dat je ze nodig hebt. En natuurlijk mogen de publieksfavorieten ook niet ontbreken!

Verzoeknummers

Is er een nummer die jij graag tijdens de voorstelling zou willen horen? Via de website van Claudia de Breij kun je je favoriete liedje aanvragen.

Speeldata en tickets
Met meer dan 16 personen? Reserveer hier
Rolstoelplaats boeken? Neem contact op
 
Prijzen
1e rang € 36,00
2e rang € 32,00
3e rang € 22,50

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar. Voorwaarden publieksreacties
Dit vinden onze bezoekers van deze voorstelling. Voorwaarden publieksreacties
  Creatives

  Campagnebeeld: Dog and Pony Amsterdam
  Producent: Breijwerk

  Kaarten tickets
  Spieghel Foyer DeLaMar Theater3

  Borrel­arrangemen­ten

  Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de mooie foyers van DeLaMar heerlijk borrelen. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in één van onze foyers.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5
  accepteer marketingcookies
  om de video te kunnen bekijken.