Cocktails

Vincent Croiset, Tijn Docter e.a.
Duur: 2 uur 15 minuten zonder pauze
Zaal: Mary Dresselhuys zaal DeLaMar Theater

Op instructie van de landelijke overheid om alle evenementen in verband met het coronavirus niet door te laten gaan, is deze voorstelling op de oorspronkelijke datum/data afgelast. Boekers hebben een voucher ontvangen. Lees meer

Tijdens een heerlijke avond aan het strand, mojito en margarita in de hand, neemt het leven van vijf vrienden een onverwachte wending. In een cocktail van emoties en pijnlijke onthullingen komen hun op het oog geslaagde levens ineens in een heel ander daglicht te staan. De onderlinge verhoudingen worden ernstig op de proef gesteld en de mannen zijn genoodzaakt om de waarde van vriendschap opnieuw te onderzoeken. Hoe help je bijvoorbeeld iemand zonder dat het medelijden wordt? En hoe ga je om met je eigen schuldgevoel? Cocktails is de gloednieuwe tragikomedie van de makers van Wijn, over kwetsbaarheid, veerkracht en solidariteit.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 37,00
2e rang € 32,00
3e rang € 17,50

Inclusief drankje
Na afloop van deze voorstelling krijg je een drankje naar keuze in één van onze foyers.

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Creatives

  Tekst: Philip Walkate
  Regie: Victor van Swaay
  Producent: Hummelinck Stuurman Theaterbureau

  Cast

  Vincent Croiset, Tijn Docter, Matteo van der Grijn, David Lucieer en Xander van Vledder

  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Cafe-keuken3-LR.jpg

  Eten en drinken in theatersfeer

  Maak je theaterbezoek compleet met een heerlijke lunch of diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze vlotte medewerkers zorgen ervoor dat je weer op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Hiernaast kun je in DeLaMar Theater natuurlijk ook terecht voor een pauzearrangement of een gezellige naborrel.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5