Cocktails

Vincent Croiset, Tijn Docter e.a.
Duur: 2 uur 15 minuten zonder pauze
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

AFGELAST: Op instructie van de landelijke overheid om alle evenementen in verband met het coronavirus niet door te laten gaan, is deze voorstelling afgelast. Met boekers van deze voorstelling wordt contact opgenomen. Gezien de huidige omstandigheden kan dit langer duren dan dat je van ons gewend bent. Lees meer

Tijdens een heerlijke avond aan het strand, mojito en margarita in de hand, neemt het leven van vijf vrienden een onverwachte wending. In een cocktail van emoties en pijnlijke onthullingen komen hun op het oog geslaagde levens ineens in een heel ander daglicht te staan. De onderlinge verhoudingen worden ernstig op de proef gesteld en de mannen zijn genoodzaakt om de waarde van vriendschap opnieuw te onderzoeken. Hoe help je bijvoorbeeld iemand zonder dat het medelijden wordt? En hoe ga je om met je eigen schuldgevoel? Cocktails is de gloednieuwe tragikomedie van de makers van Wijn, over kwetsbaarheid, veerkracht en solidariteit.

JONG DeLaMar

Op 23 april is er een speciale JONG DeLaMar avond van Cocktails. 100 mensen onder de 30 jaar mogen dan voor maar €17,50 naar de voorstelling! Na afloop is er een gezellige naborrel met extraatjes zoals een gratis drankje, live muziek of een photobooth. Boek snel, want OP = OP!

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 • apr 2020
  do 23 apr 20.00 uur
  v.a. € 17,50
 • vr 24 apr 20.30 uur
  v.a. € 17,50
 • za 25 apr 20.30 uur
  v.a. € 17,50
 • zo 26 apr 14.30 uur
  v.a. € 17,50
 
Prijzen
1e rang € 37,00
2e rang € 32,00
3e rang € 17,50

Inclusief drankje
Na afloop van deze voorstelling krijg je een drankje naar keuze in één van onze foyers.

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,85 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Creatives

  Tekst: Philip Walkate
  Regie: Victor van Swaay
  Producent: Hummelinck Stuurman Theaterbureau

  Cast

  Vincent Croiset, Tijn Docter, Matteo van der Grijn, David Lucieer en Xander van Vledder

  Kaarten kaarten
  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Café-diner.jpg

  Eten en drinken in theatersfeer

  Maak je theaterbezoek compleet met een heerlijke lunch of diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze vlotte medewerkers zorgen ervoor dat je weer op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Hiernaast kun je in DeLaMar Theater natuurlijk ook terecht voor een pauzearrangement of een gezellige naborrel.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5