Musical

Company

Paul Groot, Maartje van de Wetering, Cystine Carreon e.a.
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

Beleef de veelbekroonde midlife-musical, relatiekomedie en iconische Broadway-hit van Stephen Sondheim nu met een topcast en een live orkest. Company vertelt het verhaal van Robert, die op zijn vijftigste verjaardag beseft dat er toch iets in zijn leven lijkt te missen. Robert is charmant, sexy en succesvol, maar nog steeds single. Vrienden trouwen en scheiden, hebben relaties en kinderen, maar Robert blijft toeschouwer en vraagt zich af: heb ik een ander nodig om mezelf te zijn? En wie is de Robert op al die selfies nou eigenlijk? Zijn bruisende verjaardagsfeest wordt een hilarische afdaling langs lust, jaloezie, trouw, wrok, hartstocht, likes/dislikes en ander relatieleed. Wie kan Robert redden nu er een complete inzinking dreigt?

Awards

De originele Broadway productie van Company is bekroond met maar liefst vijf Drama Desk Awards en zes Tony Awards. Ook de reprises van het stuk wisten keer op keer allerlei theaterprijzen in de wacht te slepen.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 49,50
2e rang € 44,50
3e rang € 28,50

Inclusief drankje
In de pauze of na afloop van deze voorstelling krijg je een drankje naar keuze in één van onze foyers.

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,85 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Creatives

  Producent: PIT Producties

  Cast

  Paul Groot, Cystine Carreon, Maartje van de Wetering, Jeremy Baker, Esther Maas, Jolanda van den Berg, Marcel Visscher, Carlos de Vries, Frank van Hengel, Sophie Veldhuizen, Tjebbo Gerritsma, Juda Goslinga, Sytske van der Ster en Hilke Bierman 

  Kaarten kaarten
  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Café-diner-2.jpg.jpg

  Eten en drinken met een vleugje theater

  Maak je theaterbezoek compleet met een heerlijke lunch of diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze vlotte medewerkers zorgen ervoor dat je weer op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Hiernaast kun je in DeLaMar Theater natuurlijk ook terecht voor een pauzearrangement of een gezellige naborrel.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5