Cor Bakker & Fay Claassen

Cor-i-Fay
Duur: 1 uur zonder pauze
Zaal: Mary Dresselhuys zaal DeLaMar Theater

Wegens de aangescherpte coronamaatregelen is deze voorstelling op de oorspronkelijke datum 1 november afgelast. We onderzoeken de mogelijkheden voor het inhalen van deze voorstelling. Boekers hebben een voucher ontvangen. Bekijk onze update-pagina voor de laatste informatie.

Pianist Cor Bakker en zangeres én drievoudig Edison-winnares Fay Claassen brengen een bijzonder muzikaal programma waarin ze elkaar en het publiek constant uitdagen. In Cor-i-Fay vertolken ze samen ze de meest prachtige Nederlandse liedjes en bekende jazzy ballads, omlijst door komische verhalen uit hun levens. Als bezoeker ben je getuige van hun fantastische muzikale chemie, hun unieke interpretaties van bekende songs en hun onuitputtelijke energie. Kortom: een heerlijke muzikale middag met twee topartiesten! 

Speeldata en kaarten
 
Prijzen
1e rang € 29,50
2e rang € 22,50

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Creatives
  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Cafe-keuken3-LR.jpg

  Eten en drinken in theatersfeer

  Maak je theaterbezoek compleet met een heerlijke lunch of diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze vlotte medewerkers zorgen ervoor dat je weer op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Hiernaast kun je in DeLaMar Theater natuurlijk ook terecht voor een pauzearrangement of een gezellige naborrel.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5