Cor Bakker & Fay Claassen

Songs of liberty
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

Dit jaar is het 75 jaar geleden dat de Tweede Wereldoorlog werd beëindigd. Om aandacht te besteden aan het feit dat we in Nederland al 75 jaar in vrede mogen leven, komen pianist Cor Bakker en zangeres en drievoudig Edison-winnares Faye Claassen met het bijzondere muzikale programma Songs of liberty. Samen vertolken ze de mooiste, ontroerendste, vrolijkste en meest indringende Nederlandse en internationale liedjes met als thema ‘vrijheid’. Zo komen er onder andere nummers van John Lennon, Adele, Annie M.G. Schmidt, Glenn Miller, Jacques van Tol en Typhoon voorbij. Geholpen door hun fantastische muzikale chemie geven Cor en Faye unieke interpretaties aan bekende songs en vieren ze samen met het publiek de vrijheid in ons land.

Speeldata en kaarten
 
Prijzen
1e rang € 29,50
2e rang € 22,50

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Creatives
  Kaarten kaarten
  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Cafe-keuken3-LR.jpg

  Eten en drinken in theatersfeer

  Maak je theaterbezoek compleet met een heerlijke lunch of diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze vlotte medewerkers zorgen ervoor dat je weer op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Hiernaast kun je in DeLaMar Theater natuurlijk ook terecht voor een pauzearrangement of een gezellige naborrel.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5