cristina_scene2

Cristina Branco

Menina

Portugese fado in eigentijdse vorm. Cristina Branco gaf traditionele Portugese folklore een nieuwe stem en is de grootste vertolker van fado van deze tijd. Altijd op het scherpst van de snede koppelt ze raffinement aan traditie en vernieuwing van haar genre. Cristina en haar songwriters, zoals Pedro da Silva Martins en Luís Martins (bekend van Deolinda) en de beroemde schrijver António Lobo Antunes, hebben zich gewaagd aan een nieuwe verzameling liedjes en in de herfst van 2016 resulteerde dit in het album Menina – ‘kleine meid' in het Portugees.

Producent

Groepsarrangementen

Vanaf 10 personen is het mogelijk om een groepsarrangement te reserveren. Een bezoek aan een voorstelling in combinatie met een feestelijk arrangement is voor uw relaties een onvergetelijke ervaring. Het DeLaMar Theater biedt verschillende theaterarrangementen aan, zowel borrel- als dinerarrangementen.

Alle groepsarrangementen in het DeLaMar Theater worden verzorgd door Bookx. Klik hier om een reservering te maken voor een onvergetelijke avond uit voor u en uw gasten.