Cristina Branco

Branco
Zaal: Mary Dresselhuys zaal
English description

Zangeres Cristina Branco weet als geen ander het Portugese levenslied, beter bekend als fado, eigentijds en toegankelijk te maken. Op meer dan tien cd’s en bij honderden concerten over de hele wereld betovert ze het publiek met deze bijzondere combinatie tussen muzikale traditie en vernieuwing. Zo werkte Cristina voor haar laatste album Branco samen met gevestigde namen als Sérgio Godinho, maar ook met jonge songwriters uit de Portugese indie-scene. Tijdens het theaterconcert Branco zingt Cristina met haar gedenkwaardige stem deze en andere liederen uit haar omvangrijke repertoire. Vernieuwend en verrassend, maar altijd met de diepgang van de fado.  

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 32,00
2e rang € 30,00
3e rang € 20,50

Inclusief drankje
Tijdens de pauze of na afloop van deze voorstelling krijg je een drankje naar keuze in één van onze foyers.

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,85 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Creatives
  Kaarten kaarten
  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Café-diner-2.jpg.jpg

  Eten en drinken in theatersfeer

  Maak je theaterbezoek compleet met een heerlijke lunch of diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze vlotte medewerkers zorgen ervoor dat je weer op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Hiernaast kun je in DeLaMar Theater natuurlijk ook terecht voor een pauzearrangement of een gezellige naborrel.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA van Google.
  Het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden zijn van toepassing.
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5