‘Zo’n vol, volledig verzorgd programma’
de Volkskrant

Daniëlle Schel

Patroon
Duur: 1 uur 30 minuten zonder pauze
Zaal: Wim Sonneveld zaal

Met ons goede gedrag en ons beste beentje voor dansen we ons uit de naad op de ‘hangende plaat des levens’. In Patroon tilt cabaretière en zangeres Daniëlle de naald echter van de plaat, voor een kleurrijk verhaal over vastlopen en uitbreken. En dat is nog niet zo makkelijk, want wat heb je aan uitbreken en de wijde wereld als je schoenen knellen? Patroon is een heerlijk kleinkunstprogramma vol stuntelende personages, originele scènes en heel veel aanstekelijke muziek. Voor je het weet zitten Daniëlles pakkende liedjes weken lang in je hoofd!

Genre: cabaret

Klein publiek, groot gebaar

Deze voorstelling is onderdeel van het DeLaMar Theater-programma Klein publiek, groot gebaar; bestaande uit voorstellingen speciaal voor een klein publiek (in dit geval 30 mensen) waarvan de opbrengst volledig naar de theatermakers gaat.

Speeldata en kaarten
 
Prijzen
Alle rangen € 25,00

Inclusief drankje
Bovenstaande prijs is inclusief een drankje naar keuze.

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,85 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Creatives

  Regie: Titus Tiel Groenestege
  Compositie en liedtekstbijdrage: Mattijs Verhallen
  Gitaar: Luuk Jansen
  Producent: Breijwerk

  Kaarten kaarten
  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Cafe-keuken3-LR.jpg

  Eten en drinken in theatersfeer

  Maak je theaterbezoek compleet met een uitgebreide brunch, een heerlijk diner of een borrelarrangement in ons sfeervolle Grand Café. Onze gastvrije medewerkers zorgen ervoor dat je op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Vanzelfsprekend hanteren wij ook in ons Grand Café de voorgeschreven veiligheidsmaatregelen van de landelijke overheid.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5