Header Dansen Met De Vijand

Dansen met de Vijand

Het waargebeurde verhaal van Roosje Glaser

Recensies

'Indrukwekkend docudrama. Janke Dekker Producties blijkt een fijne neus te hebben voor intrigerende onderwerpen.' de Volkskrant
'Een filmische, onsentimentele voorstelling over morele dilemma’s. NRC
'Na het zien van Dansen met de vijand sluit je Tante Roosje voorgoed in je hart.' De Telegraaf
'Niet te missen voor wie durft na te denken. Een verrassend klein juweel.' Noord-Hollands dagblad

Een indringende muziektheaterproductie over een Joodse danslerares in WOII. Dansen met de Vijand vertelt het waargebeurde verhaal van Roosje Glaser, een Joodse danslerares van wie de echtgenoot in de Tweede Wereldoorlog sympathiseert met de NSB. Haar neef Paul Glaser ontdekt haar onvoorstelbare verhaal, waarin ze geconfronteerd wordt met duivelse dilemma’s en bijna onmenselijke keuzes. Wat blijkt? ‘Goed’ en ‘fout’ zijn niet altijd zo simpel aan te wijzen. De voorstelling wordt ondersteund met muziek geschreven door Roosje Glaser zelf, terwijl ze in een kamp zat, en hits uit de jaren dertig.

Productie

Regie en script: Erris van Ginkel
Muzikale leiding: Maurits Fondse
Choreografie: Anouk Poell
Decor en kostuums: Joris van Veldhoven
Producent: Janke Dekker Producties

Rolverdeling

Truus te Selle, Valéry van Gorp en Lykele Muus

Groepsarrangementen

Vanaf 10 personen is het mogelijk om een groepsarrangement te reserveren. Een bezoek aan een voorstelling in combinatie met een feestelijk arrangement is voor uw relaties een onvergetelijke ervaring. Het DeLaMar Theater biedt verschillende theaterarrangementen aan, zowel borrel- als dinerarrangementen.

Alle groepsarrangementen in het DeLaMar Theater worden verzorgd door Bookx. Klik hier om een reservering te maken voor een onvergetelijke avond uit voor u en uw gasten.