David Sedaris

Show, Q&A en signeersessie
Wim Sonneveld zaal
English description

De veelgeprezen Amerikaanse schrijver en comedian David Sedaris komt naar Amsterdam! Deze ‘moderne Mark Twain’ staat bekend om zijn scherpe maatschappijkritieken en zijn grappige, aandoenlijke en herkenbare observaties over de menselijke natuur. In DeLaMar draagt David ongepubliceerd materiaal voor, beantwoord hij vragen van het publiek tijdens een Q&A en geeft hij een signeersessie. Bereid je voor op een avondje humor en satire van de bovenste plank!

Speeldata en tickets
Met meer dan 16 personen? Reserveer hier
Rolstoelplaats boeken? Neem contact op
 • jun 2023
  di 27 jun 19.00 uur
  v.a. € 30,00
  Laatste tickets Nog 34 beschikbaar
 
Prijzen
1e rang € 65,00
2e rang € 45,00
3e rang € 30,00

Per boeking worden er €3,50 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar. Voorwaarden publieksreacties
Dit vinden onze bezoekers van deze voorstelling. Voorwaarden publieksreacties
  Over David Sedaris

  David Sedaris is een van Amerika’s bekendste comedians. Hij is een meester van satire en een van de meest opmerkzame schrijvers van het moment. Van zijn boeken zijn meer dan 16 miljoen exemplaren verkocht en ze zijn vertaald in 32 talen. Hoewel David geprezen wordt om zijn essays en korte verhalen, is hij ook genomineerd voor 5 Grammy Awards. Daarnaast is David lid van de American Academy of Arts and Letters en werd zijn boek Me talk pretty one day in 2020 door de New York Public Library uitgroepen tot een van de 125 belangrijkste boeken van de afgelopen 125 jaar.

  Creatives

  Fotografie: Jenny Lewis 
  Producent: LiveBy Nederland

  Kaarten tickets

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5
  accepteer marketingcookies
  om de video te kunnen bekijken.