David Sedaris DeLaMar
Cabaret

David Sedaris

Een show, Q&A en signeersessie

De beroemde Amerikaanse auteur en humorist David Sedaris komt terug naar Nederland! David schrijft grappige, ontroerende en herkenbare observaties over de menselijke natuur, gebaseerd op zijn eigen ervaringen. Zijn leesshow vol ongepubliceerd materiaal staat garant voor een avondje humor en satire van de bovenste plank. En tijdens de aansluitende Q&A wordt misschien wel jóuw vraag beantwoord! Daarnaast signeert David zowel voor als na de voorstelling boeken in de foyer, waar hij misschien nog wel voor wat extra entertainment zorgt…

Dit is een Engelstalige voorstelling.

Speeldata en tickets

September 2024

Di 17 sep 19:00
v.a. € 49,00
Laatste tickets Nog 106 beschikbaar
Rolstoelplaats boeken?
Neem contact op
Met meer dan 16 personen?
Reserveer hier
Di 17 sep 19:00
Laatste tickets
Gouden rang 1e rang 2e rang 3e rang
€74,00 €69,00 €59,00 €49,00

Per boeking worden er €5,00 transactiekosten berekend. Bij boekingen van 1 ticket zijn de transactiekosten €3,50. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20. Voor deze voorstelling is het niet mogelijk om met de Podiumpas te boeken of CJP/studentenkorting te ontvangen. 

David Sedaris is een van de meest vooraanstaande humoristen in de Verenigde Staten; een ware meester van satire en een van scherpste schrijvers van het moment. David wordt geprezen om zijn persoonlijke essays en korte verhalen en is genomineerd voor vijf Grammy Awards (Best Spoken Word en Best Comedy Album). Zijn boeken zijn vertaald in 32 verschillende talen en gingen al meer dan 16 miljoen keer over de toonbank. In 2019 werd David verkozen tot lid van de American Academy of Arts and Letters en in 2020 werd zijn boek Me talk pretty one day uitgeroepen tot een van de 125 belangrijkste boeken van de afgelopen 125 jaar.

Fotografie

Jenny Lewis

Producent

LiveBy Nederland

Zaal Wim Sonneveld zaal
Duur

Nog niet bekend

Borrelarrangement (1)

Borrelarrangementen

Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de mooie foyers van DeLaMar heerlijk borrelen. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in één van onze foyers.

Meer informatie
Accepteer marketingcookies

om de video te kunnen bekijken.