De Boordradio Live Delamar2
Specials

De Boordradio Live

De aanloop naar de Dutch Grand Prix

Geniet jij ook zo van De Boordradio, dé Formule 1-podcast van NU.nl? Binnenkort praten de heren je bij over alle ins en outs richting de Dutch Grand Prix tijdens een exclusieve theateravond! Hier kun je alles verwachten wat je van De Boordradio gewend bent: de laatste ontwikkelingen binnen de koningsklasse van de autosport, nu in aanloop naar de Dutch Grand Prix. Ook worden de verrichtingen van Max Verstappen gedetailleerd doorgenomen. Joost, Patrick, Bas en Ho-Pin bespreken alles aan de hand van goede discussies, de nodige humor en interactie met het publiek. Kortom; maak je klaar voor een avond vol giga-chaos en plezier bij de liveshow van De Boordradio!

Speeldata en tickets

Augustus 2024

Za 17 aug 20:30
v.a. € 23,50
Koop tickets
Rolstoelplaats boeken?
Neem contact op
Met meer dan 16 personen?
Reserveer hier
Za 17 aug 20:30
Koop tickets
1e rang 2e rang
€28,50 €23,50

Per boeking worden er €5,00 transactiekosten berekend. Bij boekingen van 1 ticket zijn de transactiekosten €3,50. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

De Boordradio is een Formule 1-podcast van NU.nl die zich onderscheidt met analyses, ervaringen vanaf het circuit en een goede dosis humor. Aan de hand van technische analyses van onder andere coureur Ho-Pin Tung word je helemaal bijgepraat over de laatste ontwikkelingen in de sport. We praten niet alleen over wie er kan winnen, maar vooral over waarom iemand kan winnen. Waarom zijn de veranderingen aan de sidepods belangrijk, waarom is de topsnelheid van een auto goed of slecht en welk team ontwikkelt zich het best? De Boordradio is dé podcast waar je moet zijn om de sport als beginner of als ervaren volger beter te snappen.

Producent: DPG Media

Zaal Mary Dresselhuys zaal
Duur:

Nog niet bekend

Borrelarrangement (1)

Borrelarrangementen

Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de mooie foyers van DeLaMar heerlijk borrelen. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in één van onze foyers.

Meer informatie
Accepteer marketingcookies

om de video te kunnen bekijken.