‘Fantasievol, creatief en humoristisch. Theater zoals theater bedoeld is’’
Musicalworld

De hond die licht gaf (6+)

Een muzikale griezelkomedie
DeLaMar West (Amsterdam West)

Victoria woont sinds kort bij haar tante, samen met haar hond Tosti. Tante houdt niet van kinderen en al helemaal niet van honden. Gelukkig heeft Victoria haar eigen zolderkamer. Hier bewaart ze bijzondere spullen van haar vader, waar ze net zoals in het geheimzinnige boek Frankenstein allerlei spannende proefjes mee doet. Victoria weet bijna zeker dat wat er in het boek gebeurt - gelukkig - niet kan in het echt. Toch? De hond die licht gaf is een ode aan alles wat voorbij gaat en toch een beetje blijft, met een bijzondere rol voor de Mexicaanse feestdag Día de los Muertos. Een liefdevolle familievoorstelling vol livemuziek, poppenspel en knallende uitvindingen.

Let op: Deze voorstelling vindt plaats op onze locatie DeLaMar West, dus niet op de locatie in het centrum van Amsterdam.

VR installatie

Voor en na de voorstelling kunnen kinderen de VR installatie ‘Hiernamaals’ bezoeken. Met behulp van een speciale bril treden ze toe tot een virtuele wereld, waarin ze o.a. door het dekbed van Victoria vliegen en ontdekken hoe het is om een pannenkoek te zijn.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
Alle rangen € 16,50

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar West. Voorwaarden publieksreacties
Dit vinden onze bezoekers van deze voorstelling. Voorwaarden publieksreacties
  Cast

  Kim van Zeben, Adrian Ammerlaan

  Creatives

  Tekst: Marije Gubbels, Kim van Zeben
  Regie: Marije Gubbels
  Muziek: Jan en Keez Groenteman
  Producent: MaxTak, Bureau Berbee & Jansen

  Kaarten kaarten
  Cafe DeLaMar West Logo 3

  Eten en drinken in DeLaMar West

  DeLaMar West heeft een eigen café, waar je heerlijk kunt borrelen. Het café is vanaf een uur voor aanvang van de voorstellingen geopend voor drankjes, na de voorstelling kun je er terecht voor zowel drankjes als borrelhapjes. Overigens kun je je bestelling voor in de pauze of voor na de voorstelling ook al voor aanvang doorgeven, dan hoef je niet in de rij te staan en zetten onze medewerkers alles voor je klaar!

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5