De Hospita

Simone Kleinsma, Paul Groot e.a.
Wim Sonneveld zaal

Het jubileumjaar van Simone Kleinsma wordt gevierd met de eerste speciaal voor haar geschreven musical: De Hospita. Deze gloednieuwe musical comedy vertelt het verhaal van de flamboyante Madeleine Coutard: een oud-revuester met vlijmscherpe humor. Wanneer Madeleine en haar vroegere kostuumontwerper hun Amsterdamse grachtenpand niet meer kunnen betalen, nemen zij drie studenten in huis die flink wat lawaai en vooral veel discussie met zich meebrengen. Madeleine krijgt ineens te maken met gendernormen, klimaatproblemen en havermelk. En als vervolgens haar zorgvuldig weggestopte verleden zich onverwacht aankondigt, is de verwarring compleet. De Hospita neemt je mee naar het hedendaagse Amsterdam én naar het bruisende Parijs van de vorige eeuw. Ervaar de revue van toen - in een oogstrelend eigentijds jasje - opnieuw in een verhaal met prachtige live muziek, humor en onverwachte emotie.

Speeldata en kaarten
Rolstoelplaats boeken? Neem contact op
Met meer dan 16 personen? Reserveer hier
 
Prijzen

Woensdag & donderdag

 Gouden rang  1e rang  2e rang  3e rang
 €64,50  €59,50  €49,50  €25,00


Vrijdag, zaterdag & zondag

 Gouden rang  1e rang  2e rang  3e rang
 €69,50  €64,50  €54,50  €30,00

Per boeking worden er €6,00 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar. Voorwaarden publieksreacties
Dit vinden onze bezoekers van deze voorstelling. Voorwaarden publieksreacties
  Creatives

  Script: Dick van den Heuvel
  Liedteksten: André Breedland
  Regie: Joep Onderdelinden
  Muzikale supervisie: Menno Theunissen
  Choreografie: Chiara Re
  Castfotografie: Govert de Roos
  Producent: MediaLane Theater

  Audiodescriptie zondag 10 maart 2024

  Wij willen dat iedereen zich thuis voelt in DeLaMar. Daarom is er op zaterdag 10 maart om 15.00 uur een uitvoering van De Hospita die ook geschikt is voor mensen met een visuele beperking. Meer informatie

  Kaarten kaarten
  Spieghel Foyer DeLaMar Theater3

  Borrel­arrangemen­ten

  Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de mooie foyers van DeLaMar heerlijk borrelen. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in één van onze foyers.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5
  accepteer marketingcookies
  om de video te kunnen bekijken.