De kersentuin

Toneelgroep Maastricht
Mary Dresselhuys zaal

In een hedendaagse versie van een van de meest geliefde toneelstukken ter wereld zien we hoe actrice Ljoebov (Anniek Pheifer) na een mislukte carrière in Parijs terugkeert naar het landgoed van haar familie. Vanwege hoge schulden dreigt het familiebezit geveild te worden en samen met haar dochters doet ze er alles aan een faillissement te voorkomen. Ondernemer Lopachin (Jeroen Spitzenberger) heeft een oplossing: als ze de kersentuin omtoveren tot een vakantiepark, is de familie verzekerd van een stabiel inkomen. Dit stelt Ljoebov voor een onmogelijk dilemma. De kersentuin is een hilarisch en droefgeestig portret van mensen die de wereld sneller zien veranderen dan dat ze aankunnen. Prachtig vertolkt door een achtkoppig ensemble en omlijst door live muziek van multi-instrumentalist Beppe Costa.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Reserveer hier
Rolstoelplaats boeken? Neem contact op
 
Prijzen
1e rang € 40,00
2e rang € 35,00
3e rang € 22,50

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar. Voorwaarden publieksreacties
Dit vinden onze bezoekers van deze voorstelling. Voorwaarden publieksreacties
  Cast

  Anniek Pheifer, Jeroen Spitzenberger, Beppe Costa, Vincent Linthorst, Nick Renzo Garcia, Quiah Shilue, ‘Ntianu Stuger, Liza Macedo dos Santos

  Creatives

  Tekst: Anton Tsjechov
  Bewerking: Jibbe Willems
  Regie: Michel Sluysmans
  Producent: Toneelgroep Maastricht

  Kaarten kaarten
  Spieghel Foyer DeLaMar Theater3

  Borrel­arrangemen­ten

  Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de mooie foyers van DeLaMar heerlijk borrelen. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in één van onze foyers.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5
  accepteer marketingcookies
  om de video te kunnen bekijken.