Toneel De Komedie Over Een Bankoverval AV Fotoreportages (10)
Toneel

De komedie over een bankoverval

Buddy Vedder, Joey Schalker e.a.

De West End-hit De komedie over een bankoverval komt naar het theater in een nieuwe Nederlandse bewerking van Jon van Eerd! In dit toneelstuk vol acrobatische kronkels, optische trucs en fenomenale sketches zien we een stel boeven uit de gevangenis breken. Samen smeden ze een plan om een kostbare diamant te stelen. Deze bevindt zich in de kluis van een bank, die door een stel niet al te snuggere druiloren wordt bestierd. De liefdesrelatie van één van de boeven met de dochter van de bankdirecteur zorgt echter voor gecompliceerde consequenties… Filmische achtervolgingen, klapbedden met een eigen leven, draaikolken en ondersteboven gespeelde scènes: het komt allemaal voorbij in deze dolkomische theaterbeleving!

Speeldata en tickets

Februari 2024

Do 29 feb 20:30
v.a. € 19,50
Koop tickets

Maart 2024

Vr 1 mrt 20:30
v.a. € 19,50
Koop tickets
Za 2 mrt 20:30
v.a. € 19,50
Koop tickets
Zo 3 mrt 14:30
v.a. € 19,50
Matinee
Koop tickets

Rolstoelplaats boeken? Neem contact op 
Met meer dan 16 personen? Reserveer hier

Meerdere speeldata
Bekijk
1e rang 2e rang 3e rang
€37,50 €32,50 €19,50

Per boeking worden er €5,00 transactiekosten berekend. Als je 1 ticket koopt, worden er maar €3,50 transactiekosten in rekening gebracht. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Tekst

Henry Lewis, Jonathan Sayer, Henry Shields

Regie

Jon van Eerd

Fotografie

Axel Drenth

Producent

Pretpakhuis

Zaal Mary Dresselhuys zaal
Duur 2 uur 25 min. incl. pauze

Ontmoet de cast

Achter de schermen

Optredens in Café DeLaMar

In een gezellige huiskamersfeer kun je genieten van heerlijke drankjes, borrel bites en livemuziek. Onderstaande artiest(en) zijn na deze voorstelling in het café te zien.
Borrelarrangement (1)

Borrelarrangementen

Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de mooie foyers van DeLaMar heerlijk borrelen. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in één van onze foyers.

Meer informatie
Accepteer marketingcookies

om de video te kunnen bekijken.