Header Demanvanjeleven

De man van je leven

Komedie vol liefde en wraak

Arthur Japin bewerkte, na Vaslav, opnieuw een van zijn romans voor het theater. De man van je leven is een sprankelende komedie waarin alles draait rond Tilly (Liz Snoijink). Na twintig gelukkige jaren met haar man Marius (Porgy Franssen) wordt ze ernstig ziek. Als ze hoort dat ze niet meer beter zal worden, gaat ze – buiten hem om - op zoek naar een vervangster voor zichzelf. Iemand die straks haar plaats naast haar man kan innemen.

Iris (Susan Visser) lijkt haar de ideale kandidaat. En inderdaad: Iris past zo perfect bij Marius dat hij haar – in het geheim - zelf al had gevonden. Hun affaire is zelfs nog maar net achter de rug.  

Wanneer Tilly de voormalige geliefden, nietsvermoedend, samenbrengt, verandert haar tragedie in een komedie van misverstanden. Maar wie heeft daarvan eigenlijk de regie? Wie speelt nu een spel met wie? Niets is wat het lijkt.

Productie

Regie: Gijs de Lange
Tekst: Arthur Japin
Decor: Thomas Rupert
Kostuums: Yan Tax
Producent: Edwin van Balken
Productie: Rosalie Mohr en Niels Dijkhoff
Marketing en PR: Wilhelmien Hoekstra
Fotografie: Marcel van der Vlugt
Grafisch ontwerp: Studio ROOM

Rolverdeling

Porgy Franssen, Liz Snoijink en Susan Visser

Groepsarrangementen

Vanaf 10 personen is het mogelijk om een groepsarrangement te reserveren. Een bezoek aan een voorstelling in combinatie met een feestelijk arrangement is voor uw relaties een onvergetelijke ervaring. Het DeLaMar Theater biedt verschillende theaterarrangementen aan, zowel borrel- als dinerarrangementen.

Alle groepsarrangementen in het DeLaMar Theater worden verzorgd door Bookx. Klik hier om een reservering te maken voor een onvergetelijke avond uit voor u en uw gasten.

Theatertour

Van 21 november t/m 23 december 2017 gaat deze voorstelling toeren door het land. Klik hier voor de speellijst.