De man van je leven

Komedie vol liefde en wraak

Arthur Japin bewerkte, na Vaslav, opnieuw een van zijn romans voor het theater. De man van je leven is een sprankelende komedie waarin alles draait rond Tilly (Liz Snoijink). Na een lang en gelukkig huwelijk met Marius (Porgy Franssen) wordt ze ernstig ziek. Als ze hoort dat ze niet meer beter zal worden, gaat ze – buiten hem om - op zoek naar een vervangster voor zichzelf. Iemand die straks haar plaats naast haar man kan innemen. Iris (Susan Visser) lijkt haar de ideale kandidaat.

Wanneer Iris aan de nietsvermoedende echtgenoot wordt voorgesteld, begint een spel vol vergissingen en oude geheimen, die Tilly’s tragedie veranderen in een komedie van misverstanden. Maar wie heeft daarvan eigenlijk de regie? Wie speelt nu een spel met wie? Niets is wat het lijkt.

Productie

Tekst: Arthur Japin
Regie: Gijs de Lange
Decor: Thomas Rupert en Roos Veenkamp
Licht: Pelle Herfst
Kostuums: Yan Tax
Ontwerp pruiken: Leendert van Nimwegen
Producent: Edwin van Balken, de Theateralliantie
Productie: Rosalie Mohr en Niels Dijkhoff
Scènefotografie: Kurt van der Elst

Rolverdeling

Porgy Franssen, Liz Snoijink en Susan Visser

Groepsarrangementen

Vanaf 10 personen is het mogelijk om een groepsarrangement te reserveren. Een bezoek aan een voorstelling in combinatie met een feestelijk arrangement is voor uw relaties een onvergetelijke ervaring. Het DeLaMar Theater biedt verschillende theaterarrangementen aan, zowel borrel- als dinerarrangementen.

Alle groepsarrangementen in het DeLaMar Theater worden verzorgd door Bookx. Klik hier om een reservering te maken voor een onvergetelijke avond uit voor u en uw gasten.

INLEIDING ARTHUR JAPIN

Op woensdag 8 november geeft Arthur Japin een inleiding voorafgaand aan de voorstelling. Deze begint om 19.45 uur en is gratis toegankelijk op vertoon van een toegangskaartje voor de voorstelling.

Theatertour

Van 21 november t/m 23 december 2017 gaat deze voorstelling toeren door het land. Klik hier voor de speellijst.