De Marathon

Theaterversie van de Nederlandse filmhit

Recensies

‘Veel speelse vondsten’ De Telegraaf
‘Gesneden script en aansprekend muzikaal materiaal' Dagblad van het Noorden
‘Unieke productie vol Rotterdamse humor’ Het Parool
‘Niet-Rotterdammers: ga kijken!’ de Volkskrant
‘De Marathon verdient ook als musical een kassucces te worden.’ NRC

Ontroerend verhaal vol humor met nieuwe muziek van Thomas Acda. Gerard, Nico, Kees en Leo – vier Rotterdamse garagemonteurs – sleten tot voor kort hun dagen met het consumeren van bier, broodjes bal en sigaretten. Als Gerards garage failliet dreigt te gaan, komen de mannen op het lumineuze idee om gesponsord de marathon te lopen. 42 kilometer voor de heren met een conditie van nul en een instelling van likmevestje… Gaat dat lukken? De vrienden gaan in ieder geval bloedserieus in training onder leiding van hun collega Youssef, oud-marathonloper, om de garage van hun makker te redden. Onderweg blijkt er meer op het spel te staan dan het halen van de finish.

Productie

Producent: Kemna Theater en Senf Theaterpartners
Naar het idee van: Martin van Waardenberg en Gerard Meuldijk
Regie: Job Gosschalk
Muziek: Thomas Acda

Rolverdeling

Met: John Buijsman, Michiel Nooter, Kees Boot, Dennis Willekens, Gürkan Küçüksentürk, Terence van der Loo, Jelka van Houten, Lucretia van der Vloot en Jip Smit.

Groepsarrangementen

Vanaf 10 personen is het mogelijk om een groepsarrangement te reserveren. Een bezoek aan een voorstelling in combinatie met een feestelijk arrangement is voor uw relaties een onvergetelijke ervaring. Het DeLaMar Theater biedt verschillende theaterarrangementen aan, zowel borrel- als dinerarrangementen.

Alle groepsarrangementen in het DeLaMar Theater worden verzorgd door Bookx. Klik hier om een reservering te maken voor een onvergetelijke avond uit voor u en uw gasten.

Combi-actie

Speciaal voor u geselecteerd in het DeLaMar Theater: Slippers, De Marathon, De Ploeg en Pinkpop.

Boek nu kaarten voor 2 producties en ontvang tot 33% voordeel!

Maak Gebruik Van De Actie