De Ploeg

Pilp fuction

Recensies

'Pilp Fuction barst van de verwijzingen naar filmklassiekers. Heerlijk over de top allemaal.' Trouw

Loes Luca, Han Römer en de mannen van NUHR in een avond vol spektakel, spanning, liefde en drama zoals je normaal alleen in films ziet. De Ploeg is terug! Dit keer duikt het roemruchte gezelschap van cabaretiers en acteurs in de wereld van de film. Ze ploegen zich in Pilp Fuction door een filmscript over een meisje op zoek naar haar moeder, een groot Hollywood-actrice. Het meisje dwaalt als een Alice door filmland, komt terecht in bekende filmscènes en staat oog in oog met beroemde filmsterren. Ondertussen ontvouwt zich een fantastische theatervoorstelling die je het liefst ziet met een grote bak popcorn op schoot. De Ploeg, eindelijk in Dolby Surround en Technicolor.

Productie

Producent: Bos Theaterproducties
Regie: Jakop Ahlbom

Rolverdeling

Loes Luca, Ria Marks, Ilke Paddenburg, Han Römer, Genio de Groot, Peter Heerschop, Viggo Waas en Titus Tiel Groenestege

Groepsarrangementen

Vanaf 10 personen is het mogelijk om een groepsarrangement te reserveren. Een bezoek aan een voorstelling in combinatie met een feestelijk arrangement is voor uw relaties een onvergetelijke ervaring. Het DeLaMar Theater biedt verschillende theaterarrangementen aan, zowel borrel- als dinerarrangementen.

Alle groepsarrangementen in het DeLaMar Theater worden verzorgd door Bookx. Klik hier om een reservering te maken voor een onvergetelijke avond uit voor u en uw gasten.

Combi-actie

Speciaal voor u geselecteerd in het DeLaMar Theater: Slippers, De Marathon, De Ploeg en Pinkpop.
|
Boek nu kaarten voor 2 producties en ontvang tot 33% voordeel!

Maak Gebruik Van De Actie