Toneel

De waarheid

Huub Stapel, Johanna ter Steege e.a.
Duur: 1 uur 40 minuten
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

Een originele komedie over liefde, lust en ontrouw tussen twee bevriende stellen. Michel heeft een affaire met Alice, de vrouw van zijn beste vriend. Alice wordt verteerd door twijfels en schuldgevoelens en wil alles opbiechten, maar Michel kan heel goed leven met alle leugens. Tijdens hun stiekeme weekend in Bordeaux komt de grote, hilarische maar ook pijnlijke confrontatie: moeten ze nu de rest van hun leven liegen tegen hun partners, kiezen ze voor elkaar of krabbelen ze terug? En brengt de waarheid nou echt verlichting, of maakt het alles alleen maar erger?

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 37,50
2e rang € 32,50
3e rang € 22,50

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,80 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,50.

Creatives

Tekst: Florian Zeller
Regie: Gijs de Lange
Producent: MORE Theater Producties

Cast

Huub Stapel, Johanna ter Steege, Nanette Edens en Ruurt De Maesschalck

Kaarten kaarten
Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Café-diner-2.jpg.jpg

Eten en drinken met een vleugje theater

Maak je theaterbezoek compleet met een heerlijke lunch of diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze vlotte medewerkers zorgen ervoor dat je weer op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Hiernaast kun je in DeLaMar Theater natuurlijk ook terecht voor een pauzearrangement of een gezellige naborrel.

Houd jij ook van theater?

In onze nieuwsbrief vind je onder andere de nieuwste voorstellingen, exclusieve voorproefjes en leuke extraatjes. Schrijf je snel in!
Onze bezoekers beoordelen ons met een
4.5/5