Toneel

De waarheid

Huub Stapel, Johanna ter Steege e.a.
Duur: 1 uur 30 minuten
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

Deze voorstelling stond van 5 t/m 7 februari 2019 in DeLaMar Theater en is hier helaas niet meer te zien. 

Bekijk onze andere voorstellingen

Een originele komedie van Florian Zeller over liefde, lust en ontrouw tussen twee bevriende stellen. Michel heeft een affaire met Alice, de vrouw van zijn beste vriend. Alice wordt verteerd door twijfels en schuldgevoelens en wil alles opbiechten, maar Michel kan heel goed leven met alle leugens. Tijdens hun stiekeme weekend in Bordeaux komt de grote, hilarische maar ook pijnlijke confrontatie: moeten ze nu de rest van hun leven liegen tegen hun partners, kiezen ze voor elkaar of krabbelen ze terug? Florian Zellers talent om te verbazen wordt in deze vermakelijke en verontrustende voorstelling wederom duidelijk: steeds als je denkt dat je weet wat er speelt, begint het pas echt…

Speeldata en kaarten
Deze voorstelling is afgelopen.
Prijzen
1e rang € 38,50
2e rang € 33,50
3e rang € 22,60

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,85 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Creatives

Tekst: Florian Zeller
Regie: Gijs de Lange
Producent: MORE Theater Producties

Cast

Huub Stapel, Johanna ter Steege, Nanette Edens en Ruurt De Maesschalck

Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Café-diner-2.jpg.jpg

Eten en drinken met een vleugje theater

Maak je theaterbezoek compleet met een heerlijke lunch of diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze vlotte medewerkers zorgen ervoor dat je weer op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Hiernaast kun je in DeLaMar Theater natuurlijk ook terecht voor een pauzearrangement of een gezellige naborrel.

Inschrijven nieuwsbrief

Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
Onze bezoekers beoordelen ons met een
4.5/5