De weg naar de winst

Hoe Nederland na 44 jaar het Songfestival won
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

Op instructie van de landelijke overheid om alle evenementen in verband met het coronavirus niet door te laten gaan, is deze voorstelling helaas geannuleerd. Zodra het duidelijker is wanneer de maatregelen rondom het coronavirus versoepeld worden en we onze reguliere programmering kunnen hervatten, sturen we je een voucher toe. Je bent er dan zeker van dat de voorstelling die jij met je voucher boekt, ook écht door zal gaan. Lees meer

Bekijk in het bijzijn van verschillende Songfestival-deelnemers als eerste de Songfestivaldocumentaire De weg naar de winst. Hierin onderzoekt Cornald Maas – sinds jaar en dag commentator, kenner en liefhebber van het Songfestival – hoe het Nederland na 44 jaar eindelijk weer lukte om het Eurovisie Songfestival te winnen. Hij haalt herinneringen op, toont uniek en soms ook hilarisch archiefmateriaal, komt met persoonlijke observaties en spreekt met Nederlandse deelnemers die het verschil maakten in de Nederlandse Songfestivalhistorie: Duncan Laurence, Ilse DeLange, Ruth Jacott, Edsilia Rombley en Teach-In zangeres Getty Kaspers. Naast de voorvertoning van de documentaire wordt Cornald geïnterviewd door Paul de Leeuw, die deze feestelijke middag ook zal presenteren.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
Alle rangen € 12,50

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,85 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Creatives

  Producent: AVROTROS

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5